Sportul Snagov s-a despărțit de încă un jucător. Acesta a semnat deja cu o nouă echipă

Sportul Snagov s-a despărțit de încă un jucător.** Acesta a semnat deja cu o nouă echipă

Sportul Snagov s-a despărțit de încă un jucător în această iarnă, lotul echipei ilfovene subțiindu-se și mai mult pentru partea a doua a sezonului Ligii 2. Penultima clasată are interzis la transferuri sau legitimări din partea FRF, însă și-a permis să îl piardă și pe Antonio Ristea, un fundaș ploieștean fost la Petrolul sau CS Mioveni, însă care nu a apucat să debuteze la nivelul eșalonului secund.

După George Micle (18 ani), Iulian Roșu (25 ani) sau Adrian Dorobanțu (20 ani), Sportul Snagov nu va mai conta în partea a doua a sezonului nici pe Antonio Ristea.

Fundașul central născut pe 7 februarie 2001 este prima achiziție din această iarnă a formația prahovene de Liga 3 CS Blejoi. Internaționalul de juniori a semnat, până în vară, cu echipa pregătită de Răzvan Vlad, unde speră să joace, mai ales că ultimele două sale experiențe au fost mai puțin reușite. Ristea nu a evoluat la nivelul Ligii 2 nici la CS Mioveni, nici la Sportul Snagov, ultimele sale două echipe la care a fost legitimat.

CS Blejoi are programată reunirea pe 14 ianuarie, iar pe 18 joacă un prim amical, cu Metaloglobus, echipa de ligă secundă antrenată de ploieșteanul Marius Măldărășanu. Alte teste pe care echipa ploieșteană le are stabilite sunt cu: CSO Plopeni (25 ianuarie), FC Pucioasa (1 februarie), Tricolorul Breaza (8 februarie), Axintele (22 februarie) și Flacăra Moreni (29 februarie). În perioada 8 – 16 februarie, echipa din Blejoi merge în cantonament la Târgu Mureș, unde va desfășura două amicale, pe 12 și 15 februarie.

Sportul Snagov ocupă locul 18, penultimul, în Liga 2, în timp ce CS Blejoi ocupă locul 8 în Seria a 3-a a Ligii 3.

Pe aceeași temă