Florentin Petre a rămas cu un gust amar după primul punct obținut de Dacia Unirea Brăila în Liga 2, acasă cu FC Brașov: ”Am avut jocul la discreție, cu multe ocazii.” Când revine Patrick Petre și cum vede partida de ”foc” cu Steaua

Răzvan STÎNGĂ 08 Aug. 2021, 14:01 Liga 2
Florentin Petre a rămas cu un gust amar după primul punct obținut de Dacia Unirea Brăila în Liga 2, acasă cu FC Brașov: ”Am avut jocul la discreție, cu multe ocazii.” Când revine Patrick Petre și cum vede partida de ”foc” cu Steaua

Dacia Unirea Brăila a reușit să acumuleze primul punct în Liga 2, în etapa a 2-a. În partida cu FC Brașov, de pe teren propriu, formația lui Florentin Petre a făcut 0-0. Antrenorul a declarat la finalul partidei că echipa sa putea lua cele trei puncte, prin modul în care s-a desfășurat jocul.

Florentin Petre: ”Am avut și două ecazii singuri cu portarul, dar ce să facem?” 

Florentin Petre a scos în evidență faptul că Dacia Unirea Brăila s-a aflat la controlul partidei în cea mai mare parte a ei. Lucru recunoscut și de Ilie Stan, antrenorul brașovenilor, care a afirmat că formația sa nu merita să câștige partida de la Brăila.

Încet-încet, Florentin Petre reglează echipa la cerințele Ligii a 2-a, aspect evidențiat de el, și speră la meciuri mai bune în etapele următoare și prima victorie a Daciei Unirea Brăila după revenirea în divizia a doua.

Am avut jocul la discreție, cu foarte multe ocazii. Am avut și două ecazii singuri cu portarul, dar ce să facem? Ăsta e fotbalul și d-aia e regele sporturilor, pentru că niciodată nu se știe ce se întâmplă la următoarea fază. Oricum, vreau să felicit jucătorii pentru atitudine și pentru cum s-au comportat. Normal, și tuturor oamenilor care ne ajută, pentru că fără ajutorul sponsorilor sau al Consiliului Județean sau de la oamenii care sunt alături de noi, nu reușeam să facem aceste lucruri.

Va fi bine în acest sezon, pentru că avem Consiliul Județean lângă noi, avem un om de afaceri foarte important din Brăila care ne ajută, avem o sponsorizare bună. Fiecare bănuț contează pentru noi.

Ne adaptăm din mers, avem o problemă cu Patrick (n.r. – fiul său, Patrick Petre), încă este la recuperare, se antrenează cu echipa, dar nu am vrut să risc. Am nevoie de el pentru următoarele meciuri și vreau să fie sută la sută. Să nu recidiveze accidentarea”, a declarat Florentin Petre la Metropola TV.

Florentin Petre abia așteaptă partida cu Steaua 

Pentru Dacia Unirea Brăila urmează în etapa a 3-a un meci foarte important, cu Steaua, în Ghencea. Florentin Petre abia așteaptă partida, făcând trimitere la meciurile pe care le-a disputat acolo cu echipa națională a României.

A evitat să vorbească despre multele meciuri în care a fost adversar în Ghencea, din postura de mijlocaș și căpitan al lui Dinamo.

Va fi o încântare pentru toți jucătorii. Eu am amintiri frumoase de acolo, extraordinare, cu echipa națională și abia așteptăm meciul. Băieții sunt conectați deja la miza meciului, plus că jucăm pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din țară, dacă nu cel mai nou, cel mai frumos. Băieții sunt concentrați”, a mai declarat Florentin Petre.

Până să meargă în Ghencea, Dacia Unirea Brăila va juca în turul 2 al Cupei României. Miercuri, 11 august, nou-promovata va merge pe terenul celor de la Sportul Chiscani, unde are șanse mari să bifeze prima victorie a sezonului.

Partida Dacia Unirea Brăila – FC Brașov 

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures
Video: Dacia Unirea Brăila

https://liga2.prosport.ro/seria-1/galeria-politehnicii-iasi-mesaj-special-la-meciul-cu-chiajna-pentru-primarul-mihai-chirica-din-2000-acelasi-film-trist-ruleaza-poli-sufera-iar-politicul-dicteaza-ultrasii-i-au-a-19195066

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-start-perfect-in-noul-sezon-de-liga-2-claudiu-niculescu-dupa-victoria-de-la-iasi-baietii-au-facut-exact-ce-trebuia-antrenorul-multumit-de-conditiile-de-la-chiajna-un-19195049

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-dupa-ce-metaloglobus-a-invins-si-petrolul-si-are-maximum-de-puncte-cu-el-antrenor-poate-poate-pe-undeva-rezultatul-de-egalitate-ar-fi-fost-mai-echitabil-fostul-r-19195006

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Aug. 2021, 14:01 Liga 2
Pe aceeași temă