Ilie Stan, deranjat de condițiile în care s-a disputat Dacia Unirea Brăila – FC Brașov: ”Un teren pe care nu se poate juca în Liga 2”. De ce crede că echipa sa nu merita victoria

Răzvan STÎNGĂ 07 Aug. 2021, 16:47 Liga 2
Ilie Stan, deranjat de condițiile în care s-a disputat Dacia Unirea Brăila – FC Brașov: ”Un teren pe care nu se poate juca în Liga 2”. De ce crede că echipa sa nu merita victoria

FC Brașov nu a reușit să obțină prima victorie în Liga 2 nici în etapa a 2-a. A făcut o nouă remiză, dar de această dată fără goluri, 0-0 pe teren advers, cu Dacia Unirea Brăila. Ilie Stan a fost fair-play la finalul confruntării și a declarat că echipa sa nu merita să câștige.

Ilie Stan, mulțumit cu egalul, dar deranjat de suprafața de joc 

Deși FC Brașov are un proiect interesant din acest sezon, la prima vedere, cu implicarea autorităților din zonă, nu a făcut chiar cel mai bun meci, lucru recunoscut de Stan. În opinia sa, se vede că jucătorii nu au partide prea multe în picioare împreună. În plus Ilie Stan a dat vina și pe pregătirea de vară începută târziu, dar și pe teren.

Suprafața de joc de pe stadionul din Brăila a fost în avantajul Daciei Unirea, în opinia ”principalului” brașovenilor. Adversarii au abordat o strategie indicată pe un teren greu, baloane lungi direct pe atacanți.

Nu puteam să avem așteptări mai mari, pentru că suntem în întârziere și ca pregătire, și ca tot, și ca lot, și ca multe lucruri. Sunt mulțumit parțial de punctul de astăzi, pentru că, părerea mea, nu meritam să câștigăm. Am avut ocazii, două-trei ocazii, dar nu am știut să profităm de ele.

Astăzi nici nu aveam cum să facem posesie, pentru că nu ne-a permis terenul. Echipa adversă a jucat cu baloane lungi, dar asta este. Eram sigur că o să avem un meci greu, pentru că echipa Brăilei a jucat împreună multe meciuri la Divizia C. S-au făcut și ceva transferuri și se vede. Echipa are agresivitate, are dorință, determinare.

A fost și un teren pe care nu se poate juca fotbal în Liga 2, dar asta e situația. Cu puțină șansă puteam însă să câștigăm. Cred că am avut un gol valabil, în minutul 80 și ceva, unde cred că nu a fost offsaid, dar ce să facem?”, a declarat Ilie Stan la Metropola Tv.

Ilie Stan vrea victorie în meciul din Cupa României, cu FC Avrig 

Acum, pentru FC Brașov urmează meciul din Cupa României, cu FC Avrig, din turul 2 al competiției. Partida va avea loc la Avrig, miercuri, 11 august, de la ora 17:30, iar Ilie Stan vrea un parcurs cât mai lung în competiție.

Își dorește ca prima victorie din acest sezon să vină acum, pentru un plus de moral în rândul jucătorilor săi.

Până la jocul cu Slobozia (n.r. – din etapa a 3-a a Ligii a 2-a), avem jocul din Cupa României de la Avrig, unde ne dorim foarte mult să ne calificăm. Luăm din aproape în aproape, să vedem unde trebuie să mai lucrăm în următoarea perioadă și să încercăm să fim puțin mai responsabili, pentru că asta ne-a lipsit astăzi.

Acea responsabilitate, e atât individuală cât și colectivă, dar suntem la început, avem mult de muncă și sperăm ca ușor-ușor echipa să crească”, a mai declarat Ilie Stan.

FC Brașov întâlnește Unirea Slobozia în etapa a 3-a a Ligii a 2-a

Anterior egalului cu Dacia Unirea Brăila, în prima etapă a campionatului, FC Brașov a făcut 2-2 cu Viitorul Pandurii, pe teren propriu. După confruntarea de la Avrig, din Cupa României, pentru brașoveni urmează duelul cu Unirea Slobozia, de acasă, din etapa a 3-a a campioantului.

Meciul Dacia Unirea Brăila – FC Brașov

Foto și video: Dacia Unirea Brăila

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nori-negri-in-copou-poli-iasi-a-pierdut-si-al-doilea-meci-al-sezonului-0-1-acasa-cu-concordia-chiajna-19194960

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-ramane-fara-victorie-acasa-si-dupa-meciul-cu-unirea-dej-cosmin-petruescu-braveaza-in-declaratii-si-se-lauda-cu-ocaziile-irosite-stim-ce-avem-de-facut-19194957

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-neimpresionat-de-unirea-desi-cs-comunal-selimbar-a-plecat-invinsa-de-la-slobozia-are-jucatori-care-pot-mentine-echipa-in-liga-2-dar-nu-poate-face-deocamdata-pasul-la-liga-1-19194947

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Aug. 2021, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă