FK Miercurea Ciuc s-a oprit în Serbia pentru un amical, în drum spre Austria. Elevii lui Robert Ilyeș au întâlnit o formație de primă ligă

Andrei PASCU 07 Jul. 2024, 15:07 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a început antrenamentele în urmă cu două săptămâni, iar primele zile le-a petrecut pe plan local. Acum, la fel ca toate echipele din Liga 2 de altfel, efectuează un cantonament, dar nu pe plan intern, ci în afară, în Austria mai exact, după cum a anunțat chiar clubul ciucan.

Duminică, 7 iulie, a ajuns FK Miercurea Ciuc în Austria, dar sâmbătă a făcut o oprire în Serbia, pentru disputarea unui meci amical, cu FK Zeleznicar Pancevo, formație din prima ligă a sârbilor.

FK Miercurea Ciuc, eșec într-un amical cu formația sârbă FK Zeleznicar Pancevo

FK Miercurea Ciuc a pierdut amicalul la limită, scor 0-1, iar pe pagina de Facebook a anunțat: ”echipa a jucat un meci de pregătire în Serbia, în orașul Pancsova, și a suferit o înfrângere la un gol împotriva echipei de prima ligă sârbă. Băieții pleacă astăzi (n.r. – duminică, 7 iulie) în Austria, pentru cantonamentul de vară.

Rezultat final: FK Zeleznicar Pancevo – FK Miercurea Ciuc 1-0”.

Singura reușită a partidei amicale, conform Szekely Sport, a venit în minutul 65, semnată de Mirko Milikic.

  • FK Miercurea Ciuc, în prima repriză: Mate Simon – Raul Palmeș, David Kelemen, Attila Csuros, Janos Nagy, Andrei Gheralia, Ervin Bakos, Peter Gal-Andrezly, Benjamin Babati, Jozef Dolny, Alexander Torvund.
  • FK Miercurea Ciuc, în repriza secundă: Mark Karacsony – Mark Kovacs, Janos Krisztian Hegedus, Daniel Vita, Erwin Bloj, Efraim Zoltan Bodo, Bence Pinter, Botond Karandi, Szilard Balogh, Anderson Ceara, Robert Ronai.

A fost al doilea meci amical disputat de FK Miercurea Ciuc în această vară. În primul duel a întâlnit o echipă nou-promovată din Liga 3 în Liga 2, pe AFC Câmpulung Muscel, cu care a remizat, scor 0-0.

FK Miercurea Ciuc se întărește pentru Liga 2

Două noutăți are FK Miercurea Ciuc în lot față de sezonul trecut. În primă fază a ajuns la echipă Raul Palmeș, fundaș, plecat zilele trecute, la solicitarea sa, de la CSC Șelimbăr, dar pe care ciucanii nu l-au prezentat oficial, după care sub comanda lui Robert Ilyeș a ajuns și Mark Kovacs, revenit la echipă de la formația slovenă Dunajska Streda. Kovacs este singurul fotbalist prezentat până acum de clubul din Miercurea Ciuc.

În privința plecărilor, FK Miercurea Ciuc a anunțat despărțirile de portarul Szilard Gyenge (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), fundașii Claudiu Apro (CSC Dumbrăvița) și Dominik Dezamits, mijlocașul Akos Nistor și atacantul Richard Jelena.

Foto: Szekely Sport

Andrei PASCU 07 Jul. 2024, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă