FK Miercurea Ciuc a oficializat primele două veniri. Reacțiile jucătorilor

Andrei PASCU 05 Jul. 2023, 19:58 Liga 2
FK Miercurea Ciuc a oficializat primele două veniri. Reacțiile jucătorilor

În ciuda achizițiilor deja perfectate de FK Miercurea Ciuc, după cum Liga2.ro a anunțat de câteva săptămâni, momentan clubul s-a mulțumit să facă publice doar două mutări.

Ciucanii au anunțat că au ajuns la acord doar cu Janos Nagy (30 ani, fundaș maghiar, ultima dată la Kazincbarcika / liga 2 Ungaria) și Bence Pinter (27 ani, fundaș central maghiar, ultima dată la Kelen SC / liga 3 Ungaria).

Acesta din urmă era în probe la FK Miercurea Ciuc, dar se pare că l-a convins pe antrenorul Robert Ilyeș că merită să primească un contract.

FK Miercurea Ciuc a prezentat primele două achiziții

Janos Nagy și Bence Pinter au oferit și scurte reacții după ce s-au înțeles cu echipa din Liga 2, conform site-ului oficial al FK Miercurea Ciuc. Nagy a declarat că a ales formația pentru că a fost atras de proiect.

Până acum pot enumera doar lucruri pozitive despre oraș, colegii mei, stafful tehnic și club, mă simt foarte bine în Miercurea Ciuc. Am avut succes până acum și la nivel profesionist, am câștigat Cupa Ungariei și Supercupa Ungariei cu Ujpest.

Acestea sunt rezultatele de top pe care l-am obținut până acum. Am venit aici cu o mare dorință de a demonstra, am așteptări mari de la mine. Vreau să performăm, să ajut echipa cât mai mult și vreau să intrăm în primele șase echipe din Liga 2”, a spus jucătorul ciucanilor, dintr-o traducere aproximativă din maghiară.

Până acum, Janos Nagy a evoluat doar în Ungaria, la echipe precum Kazincbarcika, Ujpest sau SZTK. După cum și spunea, are două trofee în palmares, Cupa Ungariei și Supercupa Ungariei.

Bence Pinter a venit în probe la FK Miercurea Ciuc

Bence Pinter a venit în probe la FK Miercurea Ciuc, dar antrenorul Robert Ilyeș a cerut conducerii să îi ofere un acord pe un an, până în vara anului următor. Mijlocașul este încântat de faptul că va evolua în Liga 2.

Am ajuns la Miercurea Ciuc pentru un meci de probă în urmă cu două săptămâni și m-am înțeles cu clubul în prima săptămână, am semnat pentru un an. Jelena a fost coechipierul meu în trecut, am vorbit cu el când am venit aici.

Pot confirma așteptările, mă simt foarte bine aici, echipamentul de la club este excelent, terenurile de antrenament sunt fantastice”, a spus noul jucător al FK Miercurea Ciuc, dintr-o traducere aproximativă din maghiară.

Ce achiziții a făcut, de fapt, FK Miercurea Ciuc

În realitate, la capitolul noutăți intră și Csongor Berkeczi (23 ani, fundaș, revenit după împrumutul la AFC Odorheiu Secuiesc), Csongor Simo (22 ani, fundaș, revenit după împrumutul la AFC Odorheiu Secuiesc), Arthur Gyorgyi (26 ani, mijlocaș stânga, fost la FK Miercurea Ciuc și ultima dată fost la Budafoki MTE / liga 2 Ungaria).

La finalul lunii iunie, pe lângă Bence Pinter, Robert Ilyeș îi avea în probe și pe Gabor Makrai (26 ani, atacant maghiar), care în sezonul recent încheiat a jucat la două echipe din liga secundă din Ungaria, la Pecsi MFC (362 minute în 5 meciuri) și Siofok (272 minute în 7 meciuri) și Szilard Magyari (25 ani, atacant, fost la FK Miercurea Ciuc și ultima dată fost la Dorogi / liga 2 Ungaria).

Până acum, de la FK Miercurea Ciuc au plecat Omar El-Sawy (Rapid), Marvin SchiebMickael Panos (ambii ajunși la CS Comunal Șelimbăr), Szilard Gyenge (Kisvarda), Roberto RomeoPaul Pîrvulescu (Concordia Chiajna), Dino Stancic și Ignas Kruzikas.

FK Miercurea Ciuc se pregătește să plece în cantonament

Până la 7 iulie, FK Miercurea Ciuc se va pregăti pe plan local sub îndrumarea antrenorului principal Robert Ilyeș. Atunci va susține și un prim meci amical, în deplasare, cu FC Hermannstadt (SuperLiga României).

Este programat și un cantonament, în Slovenia, care va începe la 8 iulie și va dura 12 zile. Acolo vor juca patru amicale ciucanii, trei adversari fiind stabiliți deja, toți din Ungaria, Paks, Kisvarda și Szombathelyi Haladas.

Înainte de reluarea campionatului, programată la 5 august, FK Miercurea Ciuc va juca un ultim meci de verificare, cu AFC Odorheiu Secuiesc, formație din Liga 3.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-prezentat-sase-jucatori-19276837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-adus-doi-jucatori-19276829

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-probleme-din-cauza-conditiilor-meteo-19276820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-peste-probleme-la-fc-brasov-19276817

https://liga2.prosport.ro/seria-1/surprize-surprize-in-valea-domanului-csm-resita-nu-a-obtinut-certificarea-pentru-liga-2-cristian-bobar-este-increzator-in-apel-19276812

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-cedat-la-doua-goluri-diferenta-in-amicalul-cu-cfr-cluj-dan-alexa-era-clar-ca-o-sa-suferim-dar-am-aratat-bine-in-multe-momente-19276803

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 05 Jul. 2023, 19:58 Liga 2
Pe aceeași temă