Concordia Chiajna a început pregătirile. S-a reunit doar cu 15 jucători și printre noutăți sunt doi fundași foști la FCSB și Steaua

Andrei PASCU 27 Jun. 2023, 18:00 Liga 2

Concordia Chiajna a efectuat vizita medicală, dar și primul antrenament al verii, după terminarea stagiunii trecute de Liga 2.

Ilfovenii au participat luni la testarea medicală, iar astăzi, marți, s-au prezentat sub comanda lui Erik Lincar pe terenul de antrenament din Chiajna.

Concordia Chiajna s-a reunit cu 15 jucători. Doi noi fotbaliști în lot

Conform informațiilor oferite de Concordia Chiajna, marți au fost, la primul antrenament, doar 15 jucători, dar numai șase dintre cei care au compus lotul din sezonul trecut și nouă noutăți.

Astfel, Erik Lincar va miza, din jucătorii care au încheiat campionatul trecut, pe Gabriel Tamaș, Alexandru Stănică, Leonard Alexandrescu, Dorin Codrea, Silviu Pană, Mediop Ndiaye, Giovani Ghimfuș, Andreas Burcea și Yanis Stanciu. Ultimii trei nu au fost la reunire, având liber pentru a susține Bacalaureatul.

Noutățile prezente la reunire au fost Florin Achim (ex FCSB), Denis Ispas (ex Universitatea Cluj), Paul Pîrvulescu (ex FK Miercurea Ciuc), Romario Pires (ex Universitatea Cluj) și Adrian Bălan (ex Universitatea Cluj). Laurențiu Corbu (ex Steaua) și Mihai Ciontoș (ex Progresul Spartac) au lipsit și ei datorită faptului că susțin Bacalaureatul, conform Concordiei.

Concordia Chiajna i-a adus și pe Florin Achim și Laurențiu Corbu

Liga2.ro a scris de câteva zile de venirile lui Ispas, Pîrvulescu, Pires, Bălan și Ciontoș, astfel că singurele nume despre achiziționările cărora nu se știa sunt Florin Achim și Laurențiu Corbu.

Primul, fundaș lateral, în vârstă de 31 de ani, a fost sub contract cu FCSB până în februarie, iar de atunci a rămas liber de acord. În sezonul trecut nu a prins nici măcar un minut la prima echipă a clubului vicecampion.

Laurențiu Corbu (foto), fundaș lateral, în vârstă de 29 de ani, a prins 19 meciuri în sezonul trecut de Liga 2, pentru Steaua.

La club a revenit și Cătălin Cocoș, după împrumutul de la CS Afumați, iar de la juniori au fost promovați trei tineri, Mario Iordan, David Dănilă și Răzvan Lungu.

”FINAL DE VACANTA PENTRU ,,VULTURII VERZI”!

Ieri, la primele ore ale diminetii, componentii echipei noastre s-au prezentat la Clinica de Medicina Sportiva Chiajna pentru a efectua vizita medicala, iar in aceasta dimineata au revenit la antrenamente la propria baza sportiva.

La primul antrenament sub comanda noului tehnician al echipei noastre, ERIK LINCAR, au participat 15 jucatori. Printre cei prezenti s-au numarat Gabriel Tamas, Alexandru Stanica, Leonard Alexandrescu, Dorin Codrea, Silviu Pana, Indiaye Mediop si noi venitii Florin Achim (venit de la FCSB), Denis Ispas (venit de la Universitatea Cluj), Paul Parvulescu (venit de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc), Romario Pires (venit de la Universitatea Cluj), Adrian Balan (venit de la Universitatea Cluj), Catalin Cocos (revenit de la CS Afumati), Mario Iordan, David Danaila si Razvan Lungu (ultimii trei promovati de la Academia Concordia Chiajna).

Au lipsit motivati Laurentiu Corbu (venit de la CSA Steaua), Giovani Ghimfus, Andreas Burcea, Yanis Stanciu si Mihai Ciontos (venit de la Progresul Spartac), acestia participand la examenele de Bacalaureat”, a anunțat Concordia Chiajna pe pagina de Facebook.

Concordia Chiajna va disputa șapte amicale până la debutul de Liga 2

Erik Lincar s-a decis și în privința stagiului de pregătire în mare măsură, urmând ca trupa din Chiajna să plece într-un cantonament montan, în Brașov, în perioada 10 iulie – 21 iulie.

Concordia Chiajna va juca și șapte meciuri amicale, înainte, în timpul și după stagiul de pregătire. Le va întâlni pe Progresul Spartac (7 iulie), CSM Ceahlăul (12 iulie), CSM Alexandria (15 iulie), Torpedo Zărnești (18 iulie), Metaloglobus (21 iulie), CSM Slatina (26 iulie) și CS Tunari (29 iulie).

  • Din stafful lui Erik Lincar fac parte Viorel Domocoș, ca antrenor secund, Robert Panduru, ca preparator fizic, și Florin Matache, ca antrenor cu portarii.

”Concordia Chiajna si-a stabilit programul de jocuri amicale: 07 iulie – Progresul 1944 Spartac Bucuresti, 12 iulie – Ceahlaul Piatra Neamt, 15 iulie – CSM Alexandria, 18 iulie – Torpedo Zarnesti, 21 iulie – Metaloglobus Bucuresti, 26 iulie – CSM Slatina si 29 iulie – CS Tunari.

Tehnicianul Erik Lincar a semnat un contract cu Concordia Chiajna, valabil pana la sfarsitul sezonului si va fi ajutat de secunzii Viorel Domocos, Robert Panduru si antrenorul cu pregatirea portarilor Florin Matache. Obiectivul echipei este promovarea in Liga1!”, a mai anunțat clubul din Chiajna.

Foto: Concordia Chiajna și Mihai Baltă

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-s-a-reunit-are-patru-noi-jucatori-in-lot-19276229

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-esanu-continua-in-prima-liga-dupa-ce-nu-si-a-mai-dorit-sa-continue-cu-chindia-si-in-liga-2-mesajul-portarului-dupa-ce-a-semnat-cu-noua-sa-echipa-19276228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-alexandru-si-calin-toma-vor-fi-din-nou-coechipieri-in-liga-2-echipa-cu-care-au-semnat-atacantul-si-fundasul-golgheter-19276225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/telenovela-izata-a-ajuns-la-final-la-brasov-echipa-lui-dan-alexa-a-anuntat-inca-trei-jucatori-de-care-s-a-despartit-19276222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-noi-achizitii-pentru-echipa-lui-claudiu-niculescu-unul-vine-de-la-uta-iar-ceilalti-au-jucat-in-ultimul-sezon-tot-in-liga-2-19276205

Andrei PASCU 27 Jun. 2023, 18:00 Liga 2
Pe aceeași temă