FK Miercurea Ciuc a făcut șah mat Poli Timișoara în 25 de minute. Impresiile lui Francisc Dican, după un debut perfect

Răzvan STÎNGĂ 03 Apr. 2022, 14:18 Liga 2

Francisc Dican a debutat cu victorie clară într-un meci oficial pe banca echipei FK Miercurea Ciuc. 3-0 s-a terminat partida cu Politehnica Timișoara, din etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 2, dar la pauză scorul a fost egal, fără gol, 0-0. Ciucanii au venit mai montați de la cabine, aspect recunoscut și de Dican.

Francisc Dican a taxat prima repriză a meciului FK Miercurea Ciuc – Poli Timișoara

Chiar până în minutul 65 s-a menținut scorul de 0-0, drumul spre victorie pentru FK Miercurea Ciuc fiind deschis de Petre Ivanovici, care a punctat de la 11 metri. S-a făcut 2-0 în minutul 82, în urma reușitei lui Lorant Kovacs, pentru ca rezultatul final să fie stabilit în ultimul minut de timp regulamentar, 90, de Levente Bara.

Deși victoria a fost una clară, dacă ne luăm după scor, în fața unei echipe importante din Grupa A a play-out-ului Ligii 2, Francis Dican a taxat prima repriză a elevilor săi.

Francisc Dican: ”Am jucat mai dezinvolt după golul marcat de la 11 metri”

A reușit însă să pună lucrurile la punct în partea a doua, dar a remarcat că mai e mult de muncă. De altfel, mare favorită la primul loc în grupa pentru evitarea retrogradării, FK Miercurea Ciuc poate începe deja reglajele pentru stagiunea următoare.

Prima repriză a fost destul de slabă pentru noi, nu am fost periculoși la poarta adversă. Pauza a fost bună, în repriza secundă am reușit să realizăm ceea ce ne-am propus. Am jucat mai dezinvolt după golul marcat de la 11 metri.

Sunt mulțumit de rezultat, dar mai avem multe de îmbunătățit în joc”, a declarat antrenorul echipei FK Miercurea Ciuc, citat de Szekely Sport.

  • FK Miercurea Ciuc: Moga – R. Takacs (Csiszer 76′), Csuros (cpt.), Apro, Marrone – Szondi (Rodri Hernando 54′), L. Kovacs, Gal-Andrezly – Jebari (R. Sandor 84′), Bărăbaș (Bara 84′), Ivanovici;
    Rezerve neutilizate: Becze – Tajti, Csedo, Schieb, Jelena;

FK Miercurea Ciuc, locul 1 în Grupa A a play-out-ului

FK Miercurea Ciuc s-a aflat la primul joc în Grupa A a play-out-ului, pentru că în prima rundă a stat. Ea termină această rundă a doua pe locul 1, cu 36 de puncte, la cinci lungimi de locul 2, Metaloglobus, și la șapte de locul 3, Politehnica Iași.

În următorul meci din grupa pentru evitarea retrogradării, FK Miercurea Ciuc va evolua pe terenul ocupantei locului 4, CS Comunal Șelimbăr, care în acest moment are 27 de puncte.

În sezonul regular, partida dintre CS Comunal Șelimbăr și FK Miercurea Ciuc, din runda a 18-a, s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru oaspeți.

Foto: Zoltan Pal (FK Miercurea Ciuc) și Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-invinsa-la-scor-de-neprezentare-la-miercurea-ciuc-nicolae-croitoru-abia-si-a-gasit-cuvintele-dupa-joc-19225547

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-u-cluj-incheie-etapa-a-2-a-a-play-off-ului-ligii-2-ardelenii-se-pot-apropia-la-patru-puncte-de-liderul-petrolul-19225670

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-si-fc-buzau-joaca-de-la-ora-1100-in-incheierea-etapei-a-2-a-a-play-out-ului-ligii-2-19225640

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-samuila-dupa-ce-braila-a-cedat-la-limita-cu-poli-iasi-cred-ca-ne-am-prezentat-bine-poate-peste-asteptari-ne-au-ambitionat-si-articolele-de-pe-liga2-ro-19225663

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Apr. 2022, 14:18 Liga 2
Pe aceeași temă