FK Csikszereda a trăit periculos meciul cu CSM Slatina și calificarea în play-off. Reacția lui Valentin Suciu după victoria la limită și lupta la promovare

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2021, 18:15 Liga 2

FK Csikszereda nu a avut deloc un meci simplu în finalul sezonului regular din Liga 2. În runda cu numărul 21, ciucanii au luptat din greu pentru o performanță importantă în istoria clubului, calificarea în play-off-ul campionatului.

Deși părea că este favorită certă înaintea partidei cu CSM Slatina, formația lui Valentin Suciu s-a impus la limită, scor 1-0, grație reușitei din prima repriză semnată de Toni Suciu, în minutul 34. Antrenorul a recunoscut că echipa sa a suferit în anumite momente, în special în partea a doua, în care oltenii puteau să strice sărbătoarea la Miercurea Ciuc.

Valentin Suciu: ”Meritul revine acum în totalitate jucătorilor. Au luptat, ei au fost protagoniștii principali” 

Puteau să egaleze și să scoată FK Csikszereda din primele șase poziții. Valentin Suciu va începe pregătirea pentru play-off, unde momentan nu pare că a trasat un obiectiv. Deocamdată cel puțin, se gândește la o clasare cât mai sus în finalul sezonului.

Nu a fost prima dată când am scris istorie cu băieții. La fel a fost la meciul de cupă împotriva lui Dinamo sau în momentul promovării în divizia a doua. Meritul revine acum în totalitate jucătorilor. Au luptat, ei au fost protagoniștii principali.

Astăzi, am simțit că suntem sub presiune, nu totul a mers așa cum am planificat. Adversarul a reușit să ne facă meciul dificil, mai ales în a doua jumătate, dar sunt mulțumit de faptul că ne-am calificat în play-off.

Sărbătorim astăzi și apoi ne vom gândi realist la șansele noastre, începând de mâine. Vrem să obținem rezultate cât mai bune în play-off, iar la final vom trage linie și vom vedea unde vom fi”, a declarat Valentin Suciu la finalul partidei, citat de Szekely Sport.

FK Csikszereda începe play-off-ul cu un meci împotriva Rapidului 

FK Csikszereda a aflat luni și cum va juca în play-off-ul Ligii 2, ce program va avea. Astfel, va începe cu un meci pe teren propriu în primă fază, cu Rapid, iar în etapa cu numărul doi va merge pe terenul Mioveniului.

Programul ciucanilor dar și al celorlalte echipe în lupta la promovare poate fi analizat AICI.

Foto: FK Csíkszereda

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2021, 18:15 Liga 2
Pe aceeași temă