FK Csikszereda s-a testat cu Gaz Metan înaintea meciului cu Petrolul. Ce spune Viorel Moldovan despre jocul cu ciucanii

Marius ANGHEL 16 Sep. 2020, 16:01 Liga 2
FK Csikszereda s-a testat cu Gaz Metan înaintea meciului cu Petrolul. Ce spune Viorel Moldovan despre jocul cu ciucanii

FK Csikszereda s-a testat înaintea meciului cu Petrolul într-un amical cu Gaz Metan Mediaș. Divizionara secundă a pierdut pe terenul prim-divizionarei cu 2-1.

Înfrângere pentru FK Csikszereda în amicalul cu rezervele celor de la Gaz Metan

În lipsa unui meci oficial weekendul trecut, în etapa a 3-a a Ligii 2, când i-a fost rândul să stea, FK Csikszereda și-a programat un meci amical pentru ziua de marți, ieri, când și adversarul din runda a 4-a, Petrolul, a jucat în campionat și a umilit-o pe Ripensia cu 5-0.

Echipa lui Valentin Suciu s-a deplasat la Mediaș, acolo unde a întâlnit prim-divizionara Gaz Metan. Rezultatul jocului s-a încheiat cu victoria medieșenilor cu 2-1. Au marcat Nasser Chamed și Moussa Sanoh, pentru Gaz Metan, respectiv David Bor, pentru FK Csikszereda, fundaș maghiar care încă nu a apucat să debuteze oficial pentru ciucani.

Csikszereda, îl îngrijorează pe Viorel Moldovan

În ciuda faptului că formația din Miercurea Ciuc a întâlnit un adversar care și-a trimis pe teren jucătorii care au evoluat mai puțin în cele trei meciuri din acest sezon de Liga 1, Suciu speră ca testul să fi fost unul util înaintea partidei de pe teren propriu cu Petrolul, programată în etapa a 4-a a Ligii 2, luni, 21 septembrie, de la ora 18:00.

În clasament, FK Csikszereda a căzut pe locul 11, cu patru puncte acumulate în două meciuri, în timp ce Petrolul a urcat pe poziția a 4-a, cu șase puncte adunate în trei partide.

Antrenorul Petrolului anunța la finalul meciului de ieri seară, după victoria cu 5-0 cu Ripensia, că se teme de FK Csikszereda și descria astfel întâlnirea de luni.

”Savurăm această victorie în această seară, iar de mâine ne concentrăm pe ceea ce va urma, pentru că luni ne așteaptă un meci foarte complicat, foarte dificil, la Miercurea Ciuc, împotriva lui Csikszereda, o echipă robustă, o echipă foarte solidă, pe un teren destul de greu”, a spus Viorel Moldovan.

FK Csikszereda: Ribanszki (Gyenge 45) – R. Takacs (Palmeș 63), Apro (Csonka 63), Intzidis (Csuros 63), Palmeș (Bor 45) – Eder (Szondi 63), Bara (Kalman 63), Marrone (Pinter 63) – Botorok (Janos 45), Meszaros (Rotar 45), Bauza (Schieb 63)

Gaz Metan: Pleșca – Velisar, Rz. Popa, Gabriel de Moura, Iury Matias, Kassai, Chamed, Sanoh, L. Nițu, Pambou, Alceus

În primele două etape ale noului sezon, FK Csikszereda a câștigat cu 1-0 în deplasare la nou-promovata Fotbal Comuna Recea și a remizat acasă cu U Craiova 1948 SA, scor 1-1.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lupii-urla-de-fericire-dupa-ce-au-dat-noua-goluri-in-ultimele-doua-meciuri-viorel-moldovan-acesta-trebuie-sa-fie-fotbalul-pe-care-vreau-sa-il-propunem-19148255

Marius ANGHEL 16 Sep. 2020, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă