FK Csikszereda își întărește atacul cu un jucător de la Kisvarda, dar care a evoluat și la alte multe echipe din prima ligă a Ungariei

Marius ANGHEL 25 Aug. 2021, 14:44 Liga 2
FK Csikszereda își întărește atacul cu un jucător de la Kisvarda, dar care a evoluat și la alte multe echipe din prima ligă a Ungariei

FK Csikszereda caută soluții să iasă din pasa neagră în care se află în debutul acestui nou sezon de Liga 2, în care după patru meciuri nu a obținut niciun punct, ba chiar nu a marcat niciun gol. Echipa din Miercurea Ciuc a perfectat astăzi o nouă achiziție, a unui atacant maghiar care vine din prima ligă a Ungariei.

Richard Jelena (23 de ani), originar din Pecs (Ungaria), este noul jucător al ciucanilor.

Richard Jelena a lăsat Kisvarda pentru FK Csikszereda

În ultimele șapte sezoane, Richard Jelena a evoluat la echipe din prima ligă a Ungariei, la Honved, Paksi SE, Csakvari TK, Zalaegerszegi TE, Mosonmagyarovari TE și Kisvarda. De la acesta din urmă vine acum la FK Csikszereda, după ce a jucat pentru el din ianuarie 2020, în 19 meciuri în ultimele două sezoane.

În campionatul trecut a prins 15 jocuri, doar 318 minute pe teren, fiindcă a intrat ca titular în doar un joc, și a marcat trei goluri.

FK Csikszereda anunță că Richard Jelena a fost împrumutat pentru un sezon de la Kisvarda și speră ca acesta să ajute echipa să își revină și să iasă din ”groapa în care se află acum”.

Atacantul de 191 cm nu a evoluat în acest sezon pentru Kisvarda, însă ciucanii anunță că Jelena și-a luat rămas bun de la echipa maghiară cu un gol marcat pentru ”satelit” duminică, în liga a treia.

”Am văzut că, din păcate, echipa nu a început prea bine acest campionat. Am venit aici să ajut Csikszereda și să obținem cele mai bune rezultate posibile”, a spus, la prezentarea sa, Richard Jelena.

  • În această vară, FK Csikszereda i-a mai adus pe Peter Gal-Andrezly (31 ani, mijlocaș, Sepsi OSK), Petre Ivanovici (31 ani, mijlocaș, ASU Poli), Lorant Kovacs (28 ani, mijlocaș, Sepsi OSK), Rodrigo Hernando Orte (21 ani, atacant, Huesca 2 – Spania) și Rokas Krusnauskas (25 ani, atacant, FC Hegelmann Litauen – Lituania), însă l-a readus și pe Laszlo Hodgyai (29 ani, atacant, Jaszberenyi FC – Ungaria).
  • Ca achiziție fusese anunțat și fundașul Srdan Grabez (ex Backa Topola – Serbia), însă acesta a plecat de la echipă și continuă în Serbia, la Javor Ivanjica.

FK Csikszereda, în coada clasamentului. Urmează un meci cu FC Hermannstadt

Cu 0 puncte după primele patru etape, FK Csikszereda e pe locul 18 în Liga 2, la egalitate cu Unirea Constanța, ambele cu golaveraj 0-7, și peste Astra, care a început sezonul cu -8 puncte și acum are -1.

În etapa a 5-a, echipa din Miercurea Ciuc are meci lunea următoare, de la ora 14:00, la Mediaș, cu FC Hermannstadt (locul 4, cu 10 puncte).

  • Altfel, FK Csikszereda va da în perioada imediat următoare câte un jucător la naționala U21 a României, pe portarul Szilard Gyende, respectiv selecționata U20, pe atacantul Bogdan Rotar.

Foto și video: FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/actiunile-nationalelor-u21-si-u20-ale-romaniei-aduc-opt-convocari-din-ligile-inferioare-bogdan-lobont-a-selectionat-si-un-fotbalist-din-liga-3-19197462

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-la-cel-mai-slab-start-de-sezon-in-liga-2-bajko-barna-a-vorbit-in-locul-lui-valentin-suciu-in-mintea-jucatorilor-sunt-mari-probleme-nu-putem-inscrie-un-gol-nu-sa-castigam-19197345

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-merge-perfect-in-noul-sezon-claudiu-niculescu-dupa-victoria-la-scor-de-neprezentate-de-la-miercurea-ciuc-diferenta-ar-fi-putut-fi-si-mai-mare-ce-crede-despre-si-19197364

 

Marius ANGHEL 25 Aug. 2021, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă