FCU Craiova a încheiat colaborarea cu Marcel Pușcaș. Comunicatul oltenilor și reacția fostului director general

Andrei PASCU 02 Jul. 2024, 13:45 Liga 2
FCU Craiova a încheiat colaborarea cu Marcel Pușcaș. Comunicatul oltenilor și reacția fostului director general

FCU Craiova FC, retrogradată în Liga 2, a anunțat destul de multe schimbări și în alte departamente, în afara lotului de jucători. După ce a picat din SuperLiga României a comunicat numele antrenorului cu care va aborda stagiunea 2024/ 2025, Marius Croitoru, iar acum s-a despărțit de un conducător.

Oltenii au încheiat colaborarea cu Marcel Pușcaș, care în ultima perioadă a ocupat poziția de director general. A fost pe acest post pentru trei ani, iar pentru doi ani, 2018 – 2020, Marcel Pușcaș a fost președinte al FCU.

FCU 1948 Craiova FC a anunțat încheierea colaborării cu Marcel Pușcaș

Momentul retrogradării a fost deja uitat de conducerea de la FCU Craiova FC, pentru că Adrian Mititelu a vorbit încrezător și optimist despre ce va urma, după ce îl numea antrenor pe Croitoru.

Bugetul va fi unul consistent, iar FCU Craiova vrea să revină în SuperLiga României repede, în vara următoare. Anterior, oltenii au reziliat contractul și cu team managerul Eduard Zelgin, astfel că au loc schimbări importante pe mai multe paliere.

Mulțumim, Marcel Pușcaș!

FCU 1948 mulțumește lui Marcel Pușcaș pentru activitatea depusă de-a lungul anilor în cadrul clubului.

Să ne revedem cu bine!”, a transmis FCU Craiova FC.

Reacția lui Marcel Pușcaș

De partea cealaltă, a reacționat și Marcel Pușcaș, pe pagina personală de Facebook, mulțumind pentru perioada petrecută în Bănie, pentru cei cinci ani de la echipă. A urat baftă echipei și speră să revină în prima divizie cât mai repede.

MULȚUMESC, FCU 1948! Am făcut ce-am putut și ce mi s-a cerut vreme de 5 ani.

Mulțumesc staff-ului, tuturor colegilor, jucătorilor și suporterilor! Doresc clubului mult succes și revenirea în Liga 1!”, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook, cu circa o oră înaintea clubului.

La mesajul lui Pușcaș a comentat și Aurel Țicleanu, fost fotbalist și antrenor în mai multe rânduri la clubul din Craiova. ”Erai unul dintre cei puțini care mai puteau ajuta acest club. Păcat! Baftă în continuare, Marcele!”, a scris Țicleanu.

Schimbările făcute de FCU Craiova FC la nivelul lotului

În privința noutăților din lotul de jucători, FCU Craiova FC a comunicat două achiziții. Este vorba despre francezul Nestorly Lumbu, fost în ultimul an și jumătate la CSC Șelimbăr și CSM Alexandria, în Liga 2, și Darius Ghindovean, ultima dată în Germania, la Munster.

De partea cealaltă, după retrogradarea din prima ligă clubul craiovean anunța public despărțirea de antrenorul secund Florin Drăgan și antrenorul cu portarii Gabriele Aldegani, dar și de șapte jucători: Vlad Achim, Yassine Bahassa, Benjamin Van Durmen, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas, Aurelian Chițu și Robert Popa, acesta din urmă înțeles cu UTA.

În privința lui Juan Bauza și William Baeten, ei sunt pe picior de plecare.

De asemenea, a avut loc și despărțirile de antrenorii Nicolo Napoli și Eugen Trică, însă fără a se comunica ceva oficial despre ei.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și FCU Craiova FC

Andrei PASCU 02 Jul. 2024, 13:45 Liga 2
Pe aceeași temă