FCM Bacău visează doar la revanșa cu Farul

13 Mar. 2012, 13:28 Liga 2
FCM Bacău** visează doar la revanșa cu Farul

Mult a fost: aproape patru luni de pauză competițională. Puțin a mai rămas: nici patru zile. După o perioadă interminabilă de acumulări, jucătorii FCM Bacău au intrat, în sfârșit, în linia dreaptă a pregătirilor pentru primul joc al returului. Vineri, de la ora 18.00, formația pregătită de Gheorghe Poenaru va întâlni, în deplasare, vecina de clasament, Farul Constanța, în prologul rundei a 16-a a campionatului ligii secunde.

Vor să-și ia revanșa

„Galben-albaștrii” au ajuns să viseze partida de la Constanța. „De două săptămâni le spun băieților același lucru: pregătiți-vă și comportați-vă ca și cum jocul cu Farul ar fi mâine”, a mărturisit antrenorul Gheorghe Poenaru. „De-abia așteptăm să vină ora jocului. Suntem nerăbdători să începem, mai ales că avem de luat o revanșă în fața Farului, după acel 1-1 mincinos din tur, de pe teren propriu”, au declarat jucătorii Bacăului.

Solicitare la Primărie

Pentru FCM Bacău, această săptămână premergătoare confruntării de pe Litoral a debutat cu o ședință de pregătire programată dimineață, pe „Municipal”. Boghian și compania se vor antrena și astăzi la matineu, urmând ca sesiunea de mâine să se desfășoare la lumina reflectoarelor, de la ora jocului, 18.00. „Am făcut o solicitare către Primărie pentru a utiliza nocturna, la care sper să primim aviz favorabil”, a declarat președintele FCM Bacău, Daniel Scânteie.

Ultimul antrenament, la Constanța

Băcăuanii vor pleca spre Constanța joi dimineață, urmând ca ultimul antrenament să-l efectueze pe Litoral. Conducerea Farului i-a asigurat pe oaspeți că le va pune la dispoziție un teren de pregătire pentru ședința de antrenament de joi seară, care va începe în jurul orei 18.30 și nu va dura decât 40 de minute. „Ne-am pregătit timp de două luni pentru acest meci, așa că nu are rost să mai încărcăm în preziua jocului”, a precizat Poenaru.

Sursa: Deșteptarea

13 Mar. 2012, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă