FC Voluntari pregătește primele achiziții. Claudiu Niculescu a pus ochii și pe jucători pe care i-a mai antrenat: ”Sunt discuții”

Andrei PASCU 11 Jun. 2024, 18:13 Liga 2
FC Voluntari pregătește primele achiziții. Claudiu Niculescu a pus ochii și pe jucători pe care i-a mai antrenat: ”Sunt discuții”

După cum a anunțat la nivel public, FC Voluntari va dori să se întoarcă în SuperLiga României în vara următoare. Vrea să stea doar un sezon în Liga 2, iar obiectivul sportiv i-a fost încredințat lui Claudiu Niculescu, revenit la formația din județul Ilfov.

”Principalul”, care sezonul trecut a activat tot în Liga 2, dar la CSC Șelimbăr, a declarat că în mod clar își dorește să se lupte pentru calificarea în play-off în primă fază, la finalul campionatului regular, iar apoi să bifeze promovarea, poate chiar de pe primele două locuri.

FC Voluntari va anunța, curând, primele achiziții

Abia numit în funcție, Niculescu lucrează la conturarea unui lot puternic, mai ales că o parte din fotbaliștii care au retrogradat în Liga 2 cu FC Voluntari nu vor continua. Trebuie să aducă jucătorii pe care îi consideră capabili să îndeplinească obiectivul.

Antrenorul a confirmat faptul că în planurile sale intră și jucători pe care i-a pregătit la alte formații pe care le-a condus, posibil și de la CSC Șelimbăr, care a tot anunțat, în ultimele zile, destul de multe plecări.

Însă, până atunci FC Voluntari trebuie să decidă ce va face cu jucătorii care au fost în lot în sezonul trecut, în care s-a retrogradat din SuperLiga României în Liga 2.

E mult de muncă, dar lucrurile se așează ușor-ușor. Mai avem puțin până la începutul pregătirilor și privim cu încredere acest lucru. Sunt condiții bune aici, iar obiectivul nu poate fi altul decât promovarea în Liga 1. Nu am venit aici de dragul de a antrena, vreau performanță!

Sunt discuții pentru jucători în aceste zile, e posibil să aduc și jucători pe care i-am pregătit la cluburile pe la care am mai fost. Urmărim foarte mulți jucători în această perioadă. Trebuie să rezolvăm problema cu jucătorii alături de care echipa a terminat sezonul trecut, să vedem câți vor mai rămâne.

În funcție de acest lucru, vom cunoaște posturile pe care trebuie să le întărim”, spus Claudiu Niculescu la Metropola TV.

Cel puțin trei jucători plecați de la FC Voluntari continuă în prima ligă

Referitor la jucătorii care au plecat deja de la FC Voluntari, printre ei se regăsesc și câțiva care deja și-au găsit noi angajamente. Unul dintre cei plecați este Grigore Turda, care a și fost prezentat de o nouă-promovată din Liga 2, de Gloria Buzău. Astfel, fundașul de 26 de ani va continua în prima divizie.

Altul este Radu Boboc, acesta fiind prezentat deja de Universitatea Cluj, echipă din primă ligă la care a ajuns și Vadim Rață. Cel puțin trei fotbaliști vor continua în SuperLiga României, chiar dacă au picat în divizia secundă cu FC Voluntari.

Foto principal: Valentin Macrea/ Sport Pictures

Andrei PASCU 11 Jun. 2024, 18:13 Liga 2
Pe aceeași temă