Seria meciurilor fără eșec continuă pentru FC Voluntari. Ilfovenii au învins CS Dinamo

Andrei PASCU 28 Jul. 2024, 18:26 Liga 2

Echipa FC Voluntari, antrenată de Claudiu Niculescu, a câștigat la scor întâlnirea cu CS Dinamo, disputată pe terenul propriu, în localitate, pe stadionul pe care va organiza și meciurile oficiale din Liga 2, după retrogradarea din SuperLiga României din această vară.

Ilfovenii s-au impus cu 4-1, iar omul partidei a fost Antonin Fantis, care a marcat trei dintre goluri.

FC Voluntari, fără eșec în amicale. A câștigat testul cu CS Dinamo

FC Voluntari a anunțat, pe pagina de Facebook, că Antonin Fantis a marcat trei dintre golurile victoriei, în timp ce un gol a fost reușit de Nicolae Cârnat, care continuă la echipă și după ce a picat în Liga 2.

A fost al treilea amical pentru FC Voluntari în această pauză de vară dintre sezoane și nu a pierdut vreunul din ele. Până acum, FC Voluntari a mai înregistrat două meciuri cu rezultate pozitive, câștigând scorul de 4-0 testul cu Olimpic Zărneşti (Liga 3) și bifând o remiză, 1-1, cu Rapid (SuperLiga României).

  • Primul 11 al FC Voluntari: Chirilă-Alexe, Pițian, Andreș, Mitran- Bujor, Toma, Droppa, Cocian – Nemec, Fantis
    În repriza secundă au mai evoluat: Maxim, Gîț, Șuteu, Armaș, Crișan, Panos, Voican, Călin, Cârnat

Schimbările de lot făcute de FC Voluntari la nivelul venirilor

În această vară, la capitolul achiziții, prima mutare a FC Voluntari a venit pe postul de portar, fiind anunțat împrumutul lui Iustin Chirilă de la Universitatea Cluj. Apoi, cu FC Voluntari au semnat fundașii Alexandru Șuteu, Cătălin Alexe, Andrei Pițian, Florinel Mitrea și Alexandru Gîț, mijlocașii Daniel Toma și Mickael Panos, atacantul lateral Marvin Schieb, mijlocașul ceh Antonin Fantis, dar și portarul Alexandru Maxim, venit sub formă de împrumut de la FCSB.

La FC Voluntari a ajuns și Radu Crișan, ultima dată la Gloria Buzău, cu care a promovat în prima ligă, dar n-a fost menținut în lot de Andrei Prepeliță. Fundașul central nu a fost, însă, prezentat de ilfoveni.

În plus, la echipă a revenit și Vlăduț Andreș, în partea a doua a sezonului trecut fundașul fiind împrumutat în Liga 2 la Unirea Slobozia.

Foto: FC Voluntari

Andrei PASCU 28 Jul. 2024, 18:26 Liga 2
Pe aceeași temă