FC Voluntari, achiziție de la FCSB! Mijlocașul ajuns sub comanda lui Claudiu Niculescu a mai evoluat în Liga 2

Andrei PASCU 04 Sep. 2024, 14:14 Liga 2
FC Voluntari, achiziție de la FCSB! Mijlocașul ajuns sub comanda lui Claudiu Niculescu a mai evoluat în Liga 2

După ce a intrat în pauza competițională pricinuită de meciurile echipelor naționale, FC Voluntari a comunicat o nouă achiziție. L-a adus pe mijlocașul Andrei Pandele, în vârstă de 21 de ani, care ultima dată s-a aflat sub contract cu FCSB, dar care în trecut a fost împrumutat la diverse formații din Liga 2.

În acest sezon, Pandele a evoluat pentru campioana României într-un meci din campionat, 4-0 de minute în duelul cu Farul din etapa a 5-a, scor 3-2.

FC Voluntari, achiziție de la FCSB. L-a adus pe mijlocașul Andrei Pandele

În stagiunea actuală, 2024/ 2025, Pandele, care se încadrează în regula U21 din prima divizi, a evoluat, așadar, într-o singură partidă pentru FCSB, apoi fiind cel mult rezervă neutilizată.

Andrei Pandele, mijlocaș de 1.83 m, a fost crescut în curtea clubului FCSB, iar în ultimii ani a bifat experiențe la mai multe formații din Liga 2, precum Metaloglobus, Unirea Constanța sau Gloria Buzău, unde a fost trimis sub formă de împrumut de conducerea campioanei României. La nivelul diviziei secunde, Pandele a bifat aproape 50 de apariții.

Cu toate acestea, el a adunat 11 apariții și în tricoul echipei mari de la FCSB, pentru care a jucat un meci inclusiv în actuala stagiune. FC Voluntari a anunțat, miercuri, 4 septembrie, aducerea fotbalistului de la FCSB, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Bun venit, Andrei Pandele!

FC Voluntari anunță transferul definitiv al jucătorului Andrei Pandele de la FCSB. În vârstă de 21 de ani, noul nostru mijlocaș a fost o prezență constantă la loturile de tineret ale echipei naționale a României, bifând convocări la toate grupele de vârstă între U15 și U21.

La capitolul trofee, Andrei are în palmares titlul de campion al Superligii, Cupa și Supercupa României, toate alături de FCSB. În cariera sa, Andrei Pandele a mai evoluat, sub formă de împrumut, la formațiile Metaloglobus București, Unirea Constanța și Gloria Buzău.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari!”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FC Voluntari.

Ilfovenii lui Claudiu Niculescu, mutări numeroase pentru sezonul de Liga 2

FC Voluntari nu este la prima achiziție după startul întrecerii de Liga 2. În ziua în care a debutat în noul sezon, la începutul acestei luni, FC Voluntari a comunicat două achiziții. L-a adus pe fotbalistul de bandă Alberto Călin, în vârstă de 19 ani, care ultima dată s-a aflat sub contract cu Universitatea Craiova, dar care sezonul trecut a evoluat la două formații din divizia secundă, sub formă de împrumut.

Al doilea fotbalist prezentat la începutul lunii august a fost Denis Bujor (foto articol), care evoluează tot pe postul de extremă, în vârstă de 19 ani, ultima dată sub contract cu Farul. El cunoaște destul de bine Liga 2, pentru că a evoluat la rândul său la două formații din divizie stagiunea trecută.

Din vara lui 2023 până în iarnă a fost cedat la Campionii FC Argeș, iar din iarnă până la finalul stagiunii precedente a făcut parte din lotul Unirii Slobozia.

În această vară, la capitolul achiziții, prima mutare a FC Voluntari a venit pe postul de portar, fiind anunțat împrumutul lui Iustin Chirilă de la Universitatea Cluj. Apoi, cu FC Voluntari au semnat fundașii Alexandru Șuteu, Cătălin Alexe, Andrei Pițian, Florinel Mitrea și Alexandru Gîț, mijlocașii Daniel Toma și Mickael Panos, atacantul lateral Marvin Schieb, mijlocașul ceh Antonin Fantis, dar și portarul Alexandru Maxim, venit sub formă de împrumut de la FCSB.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și FC Voluntari

Andrei PASCU 04 Sep. 2024, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă