FC Snagov vrea a doua victorie „afară”, la Năvodari

28 Oct. 2011, 19:05 Liga 2
FC Snagov** vrea a doua victorie

Mâine, de la ora 11:00, FC Snagov va juca, la Năvodari, împotriva unui nou adversar greu, Săgeata. Meciul ce va conta pentru etapa a XI-a a Ligii a II-a pune față în față ocupantele pozițiilor 3 și 4, astfel că victoria este foarte importantă pentru ambele echipe în încercarea de a urca pe unul dintre locurile promovabile. Antrenorul ilfovenilor, Laurențiu Reghecampf, crede că poate obține toate punctele din confruntarea cu constănțenii, cu toate că din cele 5 deplasări au câștigat doar la Otopeni.

„Mergem la Săgeata să facem un meci bun, să încercăm să câștigăm dacă se poate. Am câștigat în deplasare, am câștigat la Otopeni, nu e problemă că nu am învins „afară”. Jucătorii trebuie să fie motivați și o să reușim.”
, a spus Reghecampf.

Vor să nu mai ia gol în deplasare

Antrenorul nu a vrut să comenteze situația apărării echipei din deplasare de acolo de unde, în cele cinci jocuri de până acum, a luat de fiecare dată gol, în total 10, în discrepanță cu evoluția de pe teren propriu, unde, din tot atâtea meciuri, nu a încasat niciunul.

„Apărarea… Astea sunt amănunte în care n-aș vrea să intru prea mult. Sunt lucruri care ne privesc pe noi, interne, lucruri pe care cu siguranță le vom regla și jucătorii își vor da seama de greșelile pe care le-au făcut și vor câștiga meciurile următoare. Veți vedea, cine mă cunoaște pe mine știe exact ceea ce vreau, ce-mi doresc și care e mentalitatea mea.”, a spus oficialul lui FC Snagov.

Obiectivul este promovarea

Cât despre declarația de la Botoșani în care spunea că FC Snagov nu trage la promovare, ci își dorește doar să facă o academie în care să crească copii, Reghecampf a lămurit lucrurile. „Am făcut o glumă pentru că foarte multă lume declară tot felul de tâmpenii și e mai bine să le răspunzi așa, să faci mișto de ei. Dacă mulți consideră că FC Snagov este din întâmplare acolo unde este, se înșeală și tocmai de accea le-am și răspuns așa.”

După 10 etape FC Snagov se clasează pe poziția a 4-a în clasamentul Seriei I și se află la 3 puncte în spatele ultimul loc promovabil ocupat în acest moment de Viitorul Constanța. Cu o victorie la Năvodari, ilfovenii vor depăși Săgeata în clasament și se vor menține aproape de locurile fruntașe.

Articol scris de Marius ANGHEL

28 Oct. 2011, 19:05 Liga 2
Pe aceeași temă