Unirea Constanța – FC Hermannstadt se joacă fără spectatori, la Techirghiol. Motivul pentru care publicul nu are acces pe stadion

Marius ANGHEL 04 Aug. 2021, 15:03 Liga 2
Unirea Constanța - FC Hermannstadt se joacă fără spectatori, la Techirghiol. Motivul pentru care publicul nu are acces pe stadion

Veste proastă primită de Unirea Constanța înaintea primului meci de pe teren propriu din acest sezon de Liga 2. Partida cu FC Hermannstadt, programată joi, 5 august, de la ora 17:30, se va juca fără public în tribune, pe stadionul Sparta din Techirghiol.

Unirea Constanța – FC Hermannstadt se joacă fără spectatori

Informația a fost prezentată de echipa antrenată de Ianis Zicu, pe pagina sa de Facebook, cu o zi înaintea jocului.

”Din motive de siguranță și securitate, independente de clubul nostru, meciul Unirea Constanța – FC Hermannstadt, programat joi, de la ora 17.30, pe stadionul „Sparta” din Techirghiol, se va disputa fără spectatori.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Unirea Constanța.

Din informațiile Liga2.ro, Jandarmeria a fost cea care s-a opus ca meciul care va avea loc la Techirghiol să poată să aibă și spectatori în tribune. Arena Sparta a fost omologată provizoriu pentru meciurile de Liga 2, ea având nevoie de îmbunătățiri.

Din acest motiv, organele de ordine n-au fost de acord ca jocul să primească și spectatori, ”din motive de siguranță și securitate”, în ciuda faptului că niciuna dintre echipe nu are suporteri înrăiți, care să poată pune probleme sau să producă între ei vreun eventual incident.

Doritorii care vor să vadă totuși meciul de la fața locului, pentru că el va fi transmis și la TV, îl vor putea urmări de după gard, acolo unde organele de ordine nu vor putea interzice prezența.

În ceea ce privește conducerea clubului Unirea Constanța, aceasta va încerca să aducă stadionul la standardele de siguranță cerute de Jandarmerie, pentru ca echipa să nu se regăsească în aceeași situație ca acum și în meciurile viitoare de pe teren propriu.

Unirea Constanța a început sezonul cu un eșec, FC Hermannstadt, cu o victorie

În prima etapă a noului sezon de Liga 2, Unirea Constanța, noua denumire a echipei Farul Constanța, a debutat cu stângul în noul sezon de Liga 2. A pierdut cu 0-2 meciul din deplasare de la Concordia Chiajna.

Acum va întâlni tot o pretendentă la promovare, pe FC Hermannstadt, echipă retrogradată din Liga 1 și care a început sezonul cu un succes pe teren propriu, la Mediaș, 2-1 cu FC Buzău.

Pentru acest meci, Ianis Zicu va avea la dispoziție doi noi jucători, pe Cristian Ignat și Enrichi Finica, împrumutați de la Rapid.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-vrea-sa-dubleze-victoria-din-prima-etapa-marius-maldarasanu-si-jucatorii-merg-la-unirea-constanta-doar-cu-gandul-celor-trei-puncte-nu-ne-intereseaza-problemele-lor-vrem-sa-19194323

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-debut-cu-stangul-cu-unirea-constanta-in-liga-2-antrenorul-considera-ca-jucatorii-concordiei-chiajna-n-au-fost-cu-nimic-mai-buni-decat-noi-19193883

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-primeste-intariri-unirea-constanta-imprumuta-doi-jucatori-din-liga-1-19194097

Marius ANGHEL 04 Aug. 2021, 15:03 Liga 2
Pe aceeași temă