Dănuț Coman recunoaște negocierile cu FC Hermannstadt, însă nu vrea să ia o decizie prea repede: ”Am discuții cu mai multe echipe din Liga 1 și Liga 2”

Robert ZANFIR 09 Jun. 2021, 11:02 Liga 2
Dănuț Coman recunoaște negocierile cu FC Hermannstadt, însă nu vrea să ia o decizie prea repede: ”Am discuții cu mai multe echipe din Liga 1 și Liga 2”

Dănuț Coman (42 de ani), fostul președinte al Astrei, ar putea ajunge în conducerea clubului FC Hermannstadt, retrogradat la rândul său în Liga 2, dar spune că negociază cu mai multe echipe și că va lua o decizie în privința viitorului său săptămâna viitoare.

Coman a plecat de la Astra, imediat după de echipa care își dispută meciurile de pe teren propriu la Giurgiu a retrogradat surprinzător din Liga 1. Fostul portar al naționalei nu duce lipsă de oferte. Este în negocieri avansate cu FC Hermannstadt, echipă retrogradată și ea după barajului cu CS Mioveni.

Dănuț Coman e în negocieri cu mai multe echipe, după ce a plecat de la Astra

Dani Coman recunoaște negocierile cu FC Hermannstadt, dar spune că va lua o decizie peste câteva zile.

”E posibil orice. E adevărat că am avut mai multe discuții cu patronii lui Hermannstadt, sunt doi băieți pe care îi cunosc de mult, pe care îi apreciez. Îl am acolo și pe finul meu Radu Neguț, știu cât suflet au pus pentru această echipă.

Și, da, este adevărat că am avut mai multe discuții cu ei. Sunt mai multe discuții pe care le am cu mai multe echipe din Liga 1 și Liga 2. Am hotărât să stau și această săptămână să mă odihesc și apoi voi lua o decizie.

Voi merge acolo unde pot să muncesc. Sper să iau decizia potrivită”, a declarat Dănuț Coman la DigiSport.

FC Hermannstadt își anunță noul staff săptămâna viitoare

Ieri, FC Hermannstadt anunța că își va continua activitatea și după retrogradarea din Liga 1, dar și că în următoarele două săptămâni va comunica noua componență a staffului tehnic.

”Sibiul are fotbal și va avea!
Conducerea A.F.C. Hermannstadt transmite tuturor suporterilor și celor care iubesc și respectă fotbalul sibian că echipa își va continua activitatea și în Liga a II-a! Retrogradarea în urma unui baraj cu un rezultat dureros reprezintă o lecție din care avem multe de învățat, dar care, în egală măsură, ne face mai puternici. Toate zvonurile care au apărut în presă și în social-media cu privire la viitorul echipei noastre nu au avut nici o acoperire. Nu s-a pus nici o clipă problema desființării FCH, sună o parte a comunicatului clubului sibian întors în Liga 2 după trei ani.

Dănuț Coman este și pe lista clubului Politehnica Iași, la rândul său retrogradat în Liga 2, pentru postul de președinte. Moldovenii și-l doresc în primul rând pe Cornel Șfaițer, manager la Sepsi OSK, iar pe listă mai sunt Narcis Răducan și Iuliu Mureșan. Marius Stan a refuzat să revină în Copou.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-isi-revine-dupa-socul-retrogradarii-clubul-sibian-a-anuntat-ce-planuri-are-pentru-liga-2-si-ce-se-intampla-cu-echipa-secunda-19188512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-a-doua-echipa-retrogradata-direct-din-liga-1-fc-hermannstadt-si-fc-voluntari-merg-la-barajul-de-evitare-a-retrogradarii-cu-echipele-din-play-off-ul-ligii-2-19185896

https://liga2.prosport.ro/seria-1/afirmatii-grave-la-fc-hermannstadt-dupa-retrogradare-s-au-luat-decizii-cel-putin-bizare-fanii-il-acuza-pe-razvan-dalbea-ca-a-trantit-meciul-antrenorul-eugen-beza-ar-fi-facut-echip-19188405

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-poli-iasi-restructurata-din-temelii-cand-au-loc-schimbarile-in-aga-pasii-care-vor-fi-urmati-si-cine-va-stabili-noul-presedinte-al-clubului-19188495

Robert ZANFIR 09 Jun. 2021, 11:02 Liga 2
Pe aceeași temă