Bogdan Andone, ofertat de FC Hermannstadt: ”Am avut discuții.” Când se va decide și ce spune despre o posibilă colaborare cu Dănuț Coman

Marius ANGHEL 14 Jun. 2021, 18:19 Liga 2
Bogdan Andone, ofertat de FC Hermannstadt: ”Am avut discuții.” Când se va decide și ce spune despre o posibilă colaborare cu Dănuț Coman

Bogdan Andone (46 de ani) este unul dintre antrenorii cărora FC Hermannstadt le-a făcut o propunere să preia stafful tehnic în noul sezon, de Liga 2. Totodată, clubul sibian nu a renunțat nici la aducerea lui Dănuț Coman, fostul președinte al Astrei, în stafful administrativ.

FC Hermannstadt anunțat în urmă cu șase zile, printr-un comunicat, că în două săptămâni își va anunța noua componență a staffului tehnic, deci implicit că își va continua activitatea, după ce a retrogradat în Liga 2 în urma barajului cu CS Mioveni.

Bogdan Andone are ofertă de la FC Hermannstadt

Site-ul sibian Tribuna scrie că, potrivit unor surse, ”fostul președinte al Astrei, Dani Coman, ar urma să fie noul director executiv al lui Hermannstadt, iar staff-ul tehnic ar urma să îi fie încredințat lui Bogdan Andone, fostul tehnician al FCSB-ului și al grupării din Giurgiu, în sezonul precedent”.

Bogdan Andone a confirmat discuții cu cei din conducerea FC Hermannstadt, dar spune că încă nu a luat o decizie, fiindcă oferte are de la mai multe echipe, însă se va hotărî până la finalul săptămânii.

”Deocamdată, nu e nimic! Pur și simplu am avut discuții (n.r. – cu oficialii FC Hermannstadt), la fel cum am avut și cu alte echipe, atât din România, cât și din străinătate. Vom vedea în zilele următoare ce va fi. Am discutat și în Cipru, și cu o echipă din liga a doua din Grecia, am avut o discuție și cu o echipă din Liga 1, lucruri generale, absolut nimic concret. Eu, cu Dani (n.r. – Dănuț Coman) am lucrat foarte bine în perioada petrecută la Astra, am avut o relație foarte bună. Ne cunoaștem de mult timp. Nu știu ce va face Dani. Eu îți spun despre mine. V-am spus, sunt mai multe discuții. Până la sfârșitul săptămânii voi lua o decizie”, a declarat Bogdan Andone pentru Tribuna.

Revine Andone în Liga 2 după ce a antrenor FCSB, Astra și Voluntari în Liga 1?

Dacă va accepta oferta sibienilor, Bogdan Andone ar reveni în Liga 2 după doi ani și jumătate, după ce ultima dată a pregătit echipa Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu), în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019.

Anterior, tot în Liga 2, a mai antrenat Olimpia Satu Mare (iulie 2016 – iunie 2017), ASU Politehnica Timișoara (iunie 2017 – martie 2018) și Metaloglobus București (iulie – octombrie 2018), la toate obținând rezultate acceptabile. De echipele din Satu Mare și Timișoara a avut despărțiri în lacrimi, iar de la Metaloglobus a plecat la Energeticianul pentru banii care i-au fost oferiți.

În ultimii ani a pregătit FCSB (iulie – august 2019), Astra (octombrie 2019 – septembrie 2020) și FC Voluntari (decembrie 2020 – mai 2021). Primele experiențe ca antrenor le-a avut la FC Voluntari (2011-2012) și Astra (2015-2016).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-rupe-legatura-cu-clubul-cu-care-a-colaborat-inca-de-la-infiintare-cu-ajutorul-caruia-a-putut-activa-pana-acum-19188661

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-recunoaste-negocierile-cu-fc-hermannstadt-insa-nu-vrea-sa-ia-o-decizie-prea-repede-am-discutii-cu-mai-multe-echipe-din-liga-1-si-liga-2-19188567

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-isi-revine-dupa-socul-retrogradarii-clubul-sibian-a-anuntat-ce-planuri-are-pentru-liga-2-si-ce-se-intampla-cu-echipa-secunda-19188512

Marius ANGHEL 14 Jun. 2021, 18:19 Liga 2
Pe aceeași temă