FC Hermannstadt a creionat perioada de transferuri. Câți fotbaliști vor ajunge sub comanda lui Marius Măldărășanu și analiza președintelui Dani Coman în privința primei părți a campionatului

Răzvan STÎNGĂ 15 Dec. 2021, 16:19 Liga 2
FC Hermannstadt a creionat perioada de transferuri. Câți fotbaliști vor ajunge sub comanda lui Marius Măldărășanu și analiza președintelui Dani Coman în privința primei părți a campionatului

FC Hermannstadt va căuta să facă îmbunătățiri de lot și în această pauză de transferuri din iarnă. Sibienii au creionat strategia până la reluarea Ligii a 2-a, iar la echipă vor ajunge cel mult cinci fotbaliști, lucru recunoscut de președintele Dănuț Coman.

Dănuț Coman: ”Vrem să aducem în jur de patru-cinci jucători” 

Conducătorul formației retrogradate sezonul trecut în divizia a doua a făcut, alături de stafful tehnic condus de Marius Măldărășanu, raportul pentru prima parte a campionatului, iar rezultatul este unul mulțumitor. Cu toate acestea, pentru îndeplinirea obiectivului, revenirea în Liga 1, s-a conturat și o listă de veniri și plecări.

În perioada următoare, FC Hermannstadt va începe să anunțe noutățile, iar în afara aspectelor cu privire la transferuri Dănuț Coman se interesează și de situația stadionului din Sibiu, pe care preconizează că se va reveni în vara anului 2022.

Personal, sunt mulțumit de rezultatele pe care le-am avut până acum la Hermannstadt. Îmi doream mai mult, ce-i drept, dar suntem o echipă care a trecut printr-o reconstrucție. Eu am încredere că în această pauză vom face transferurile de care avem nevoie și vom promova.

Vrem să aducem în jur de patru-cinci jucători. Sper ca odată cu promovarea, din sezonul următor să jucăm pe noul stadion. Arena arată foarte bine, oamenii muncesc în fiecare zi și sper să putem aduce satisfacție sibienilor. Îi așteptăm cu mult drag la stadion, alături de noi!”, a spus Danuț Coman, pentru Realitatea Sportivă.

FC Hermannstadt se reunește la 10 ianuarie 

Până să înceapă seria anunțurilor în privința modificărilor de lot, FC Hermannstadt a precizat data reunirii. La fel ca multe dintre echipele din Liga 2, Marius Măldărășanu a programat prima întâlnire din 2022 în prima jumătate a lunii ianuarie.

FCH intră în vacanță!

Staff-ul tehnic a predat astăzi fotbaliștilor programul complet de pregătire individuală pe tot parcursul pauzei competiționale de iarnă.

Reunirea lotului este programată pentru data de 10 ianuarie 2022.

Împreună revenim în Liga 1!”, se arată într-un anunț al sibienilor.

FC Hermannstadt e calificată matematic în play-off 

Pe locul 2 în Liga 2 la final de 2021, cu 35 de puncte, la șapte lungimi de liderul Petrolul și cu două puncte peste poziția a treia, ”U” Cluj, FC Hermannstadt le va mai întâlni în 2022, în sezonul regular, pe Dunărea Călărași (acasă), ”U” Cluj (acasă) și Poli Timișoara (deplasare).

Foto: Valentin Macrea/ Sport Pictures

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Dec. 2021, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă