Dănuț Coman dă asigurări că FC Hermannstadt va primi ”verde” la promovarea în Liga 1: ”Licența se va lua fără probleme.” Președintele sibienilor, declarație răutăcioasă la adresa Stelei: ”Mă gândesc că nu s-a dorit promovarea”

Andrei PASCU 06 Apr. 2022, 18:16 Liga 2
Dănuț Coman dă asigurări că FC Hermannstadt va primi ”verde” la promovarea în Liga 1: ”Licența se va lua fără probleme.” Președintele sibienilor, declarație răutăcioasă la adresa Stelei: ”Mă gândesc că nu s-a dorit promovarea”

Lucrurile sunt în regulă la FC Hermannstadt, chiar dacă echipa e în insolvență. Deși se specula că situația nu e chiar una bună, în ceea ce privește licența pentru Liga 1 și planul de reorganizare, președintele Dănuț Coman a liniștit apele în rândul fanilor sibieni.

Dănuț Coman a lămurit situația la FC Hermannstadt

Conducătorul a precizat cu subiect și predicat că FC Hermannstadt nu va avea probleme în ceea ce privește situația de la nivel administrativ. Concret, chiar dacă s-a zvonit că ar fi ceva probleme în acest sens, Coman nu a lăsat loc de interpretări și a venit cu precizări clare.

Astfel, FC Hermannstadt se va concentra doar pe îndeplinirea obiectivului pe plan sportiv și nu trebuie să aibă grijă la alte aspecte, cum ar fi cele legate de insolvență sau de licența pentru eventuala promovare în prima divizie.

Nu e adevărat (n.r. – că există probleme cu insolvența). S-a aprobat planul de reorganizare. E chiar liniște. Din punctul ăsta de vedere e chiar liniște. Licența se va lua fără probleme. Deci drept de promovare din punct de vedere regulamentar avem fără niciun fel de problemă. Deci să stea liniștiți, că avem drept de promovare.

Acum trebuie să o rezolvăm pe plan sportiv. Dacă vom promova pe plan sportiv atunci nu vom avea nici un fel de probleme”, a spus Dănuț Coman la Pro X.

Dănuț Coman, sincer în privința situației de la Steaua: ”Mă gândesc că nu s-a dorit promovarea din primul an”

Dănuț Coman a vorbit, însă, și despre situația Stelei, care nu are drept de promovare în Liga 1. El chiar i-a atacat pe conducătorii formației din Ghencea, anume că structura de organizare a clubului nu s-a schimbat în mod voit, pentru a se beneficia, probabil, de bani de la stat.

Oricum, chiar dacă Steaua se bate cu pumnii în piept că merge să își câștige dreptatea la TAS, Dănuț Coman e convins că bucureștenii nu vor primi răspunsul favorabil pe care îl așteaptă.

Sub nicio formă nu vor obține promovarea. La începutul sezonului trebuiau făcute demersurile necesare. Se știa că nu pot promova din cauza statului pe care îl au. Mă gândesc că nu s-a dorit promovarea din primul an, pentru că altfel se făceau demersurile care trebuiau”, a spus Dănuț Coman, pentru DigiSport, în ceea ce privește situația în care se găsește Steaua.

FC Hermannstadt, cea mai în formă echipă din play-off!

FC Hermannstadt este cea mai în formă echipă din play-off-ul Ligii 2, având, după două etape, toate cele șase puncte trecute în dreptul său, după 2-0 cu Unirea Slobozia și 2-1 cu Concordia Chiajna.

Înainte de startul rundei a 3-a din grupa pentru promovare, FC Hermannstadt ocupă locul 2, cu 47 de puncte, la trei lungimi de liderul Petrolul. În același timp, sibienii au trei puncte peste ultima echipă de pe podium, ”U” Cluj.

Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-fc-hermannstadt-se-joaca-de-la-ora-1900-pe-ilie-oana-echipa-ploiesteana-se-poate-distanta-din-nou-sau-poate-pierde-primul-loc-in-liga-2-dupa-multe-etape-19226075

https://liga2.prosport.ro/seria-1/maldarasanu-vrea-sa-invinga-petrolul-si-pe-ilie-oana-si-sa-o-duca-pe-fc-hermannstadt-in-fotoliul-de-lider-vrem-sa-profitam-de-situatia-lor-meciul-condus-de-acela-19226008

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-are-probleme-inaintea-partidei-cu-fc-hermannstadt-nicolae-constantin-recunoaste-avem-trei-patru-jucatori-incerti-chiar-dintre-cei-care-au-jucat-cu-steaua-nu-stiu-ce-formula-de-s-19225985

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gaz-metan-medias-prima-retrogradata-matematic-din-liga-1-ce-se-intampla-in-cazul-in-care-echipa-din-judetul-sibiu-nu-se-inscrie-in-noul-sezon-de-liga-2-19225944

 

 

 

Andrei PASCU 06 Apr. 2022, 18:16 Liga 2
Pe aceeași temă