FC Buzău, pregătită de un meci mare cu Concordia Chiajna și calificare în play-off. Ciprian Petre: ”Trebuie să câștigăm, nu avem altă variantă.” Mijlocașul de 41 de ani, mesaj pentru suporteri

Andrei PASCU 10 Mar. 2022, 13:11 Liga 2
FC Buzău, pregătită de un meci mare cu Concordia Chiajna și calificare în play-off. Ciprian Petre: ”Trebuie să câștigăm, nu avem altă variantă.” Mijlocașul de 41 de ani, mesaj pentru suporteri

Veteranul de 41 de ani al Buzăului, Ciprian Petre, a prefațat și el ultima partidă din sezonul regular, cu Concordia Chiajna, decisivă pentru calificarea în play-off-ul de promovare. Buzoienii au nevoie de victorie pentru prinderea grupei, iar mijlocașul e convins că obiectivul este realizabil.

E mobilizare maximă la FC Buzău, iar Ciprian Petre este sigur că venirea unui număr mare de suporteri în tribune va avea un efect pozitiv în ceea ce privește o eventuală victorie.

Ciprian Petre: ”Băieții se pregătesc perfect și eu cred că vom lua cele trei puncte”

Petre a scos în evidență, înaintea jocului de sâmbătă, de la ora 14:00, transmis în format live-text de Liga2.ro, că el și colegii săi s-au pregătit foarte bine în această săptămână.

Eram pregătiți de la meciul cu Petrolul pentru acest meci cu Concordia Chiajna. Indiferent de ce se întâmpla la partida de la Ploiești, știam că trebuie să câștigăm cu Chiajna, nu avem altă variantă. Avem încredere în noi, băieții se pregătesc perfect și eu cred că vom lua cele trei puncte.

(N.r. – Mesaj pentru suporteri) Îi rog frumos să vină, să fie lângă echipă și să fie pozitivi, să încurajeze, a declarat Ciprian Petre despre partida decisivă cu Concordia Chiajna, potrivit Campus TV.

FC Buzău lasă intrarea liberă la meciul cu Concordia Chiajna

Jucătorii Buzăului își pun mare încredere în suporteri și pentru că oamenii din conducere au decis să lase intrarea liberă la meci, în tribune, mai ales pentru că restricțiile legate de pandemie au dispărut, iar stadionul poate fi deschis la capacitate maximă.

”Am întâlnit mai mulți elevi în carieră și mă bucur pentru Ianis (nr. – Ianis Zicu, antrenorul Concordiei). Sper să câștige profesorul de data aceasta. E păcat de munca depusă pe această perioadă lungă, din iunie până acum, în martie. Am avut un sezon bun, un parcurs bun și e foarte important că depindem doar de noi”, a spus Cristian Pustai despre confruntarea cu Concordia Chiajna.

FC Buzău și Concordia Chiajna, despărțite de un punct

FC Buzău este pe locul 6 în Liga 2, cu 32 de puncte, la egalitate cu locul 7, FK Miercurea Ciuc, și la două lungimi de Unirea Slobozia, locul 8.

Concordia Chiajna se clasează pe poziția a 5-a, cu 33 de puncte. Ilfovenii au făcut 0-0 cu Politehnica Timișoara runda trecută, pe teren propriu, la debutul lui Ianis Zicu pe banca tehnică.

Cum se poate califica sau nu FC Buzău în play-off:

+ Câștigă meciul de acasă cu Concordia Chiajna, are 35 de puncte și își asigură cel puțin locul 5.
+/ Face egal cu Concordia Chiajna, are 33 de puncte și rămâne pe locul 6 doar dacă FK Miercurea Ciuc obține cel mult un egal cu FC Brașov. Rezultatul meciului direct cu ciucanii avantajează echipa lui Cristian Pustai în caz de egalitate. Unirea Slobozia poate bate Ripensia, va egala FC Buzău, însă la golaveraj ialomițenilor le va fi greu să-i depășească pe buzoieni, diferența dintre ei fiind foarte mare. În meciul direct, FC Buzău a remizat cu Unirea.
+/ Pierde cu Concordia, rămâne cu 32 de puncte și își păstrează locul 6 doar dacă FK Miercurea Ciuc pierde acasă cu FC Brașov, iar Unirea Slobozia obține cel mult un egal pe teren propriu cu Ripensia.
Rămâne în afara play-off-ului dacă pierde cu Concordia, iar FK Miercurea Ciuc obține un egal sau câștigă cu FC Brașov. Va fi depășită și de Unirea Slobozia, dacă aceasta va câștiga cu Ripensia.

Toată analiza cu șansele celor patru echipe de a prinde ultimele două poziții de play-off o poți citi AICI.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-ultimele-doua-echipe-calificate-in-play-off-ul-ligii-2-se-stabilesc-in-ultima-runda-a-sezonului-regular-patru-cluburi-se-lupta-pentru-acest-obiectiv-toate-calculele-de-reusita-ale-acestora-19222455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-suspendat-protocolul-de-desfasurare-a-competitiilor-obligatiile-devenind-recomandari-cheltuielile-scad-pentru-cluburi-iar-reactia-unui-conducator-spune-multe-ma-gandeam-cu-groaza-la-19222484

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-nu-dramatizeaza-daca-fc-buzau-rateaza-accederea-in-play-off-sunt-atatea-lucruri-grave-care-se-intampla-in-lume-mai-grave-decat-acest-joc-spera-ca-de-data-asta-sa-c-19222451

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-face-orice-pentru-accederea-in-play-off-decizia-luata-de-conducere-inaintea-finalei-cu-concordia-chiajna-menita-sa-atraga-suporterii-la-stadion-19222279

Andrei PASCU 10 Mar. 2022, 13:11 Liga 2
Pe aceeași temă