EXCLUSIV | Alexandru Dandea a semnat cu FC Brașov! Perioada contractuală și prima reacție a fundașului

Adi MARICA 08 Jul. 2023, 17:57 Liga 2
EXCLUSIV | Alexandru Dandea a semnat cu FC Brașov! Perioada contractuală și prima reacție a fundașului

Alexandru Dandea (35 de ani) este noul fotbalist al FC Brașov! Dandea a fost, sâmbătă, 8 iulie, la Brașov și s-a înțeles rapid cu oficialii echipei antrenate de Dan Alexa pentru un contract valabil un sezon.

Alexandru Dandea s-a înțeles cu FC Brașov!

Alexandru Dandea a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea, iar apoi a mai trecut pe la Dinamo, Goverla (Ucraina), Metalul Reșița, Astra Giurgiu, FC Hermannstadt, Rapid, CS Comuncal Șelimbăr și Minaur Baia Mare.

Am semnat cu FC Brașov pe un sezon. Cu Dan Alexa am mai lucrat la Astra, iar pe majoritatea jucătorilor din lot ii cunosc. Pentru mine este un pas înainte si sper să confirm așteptările”, a spus Dandea pentru Liga 2.ro!

Alexandru Dandea, la CS Comunal Șelimbăr și Minaur Baia Mare în sezonul trecut

Fundașul central a mai jucat de-a lungul carierei, după cum aminteam, la CSM Râmnicu Vâlcea, CS Turnu Severin, Dinamo, Metalul Reșița, Astra și CS Comunal Șelimbăr. De altfel, sezonul trecut a fost început la trupa din județul Sibiu (foto articol), unde a prins 14 din cele 16 etape disputate în 2022.

Ulterior, la începutul anului 2023, în pauza de iarnă a campionatului trecut de Liga 2, a făcut trecerea la Minaur Baia Mare, unde a prins șapte partide.

Dandea are și un titlu în carieră, cu Astra, în sezonul 2015/2016.

FC Brașov, la a treia achiziție

Alexandru Dandea va reveni luni la Brașov și, după ce va efectua vizita medicală, va intra direct în cantonament. Alexandru Dandea este al treilea transfer reușit de FC Brașov în această vară, după Ciprian Perju (ex Unirea Slobozia) si Alberto Țică (ex Gloria Bistrița, Universitatea Cluj).

Altfel, deși în ultimele zile căpitanul echipei, croatul Ivan Fustar, era aproape de o despărțire de FC Braşov, în cele din urmă fundașul a fost convins să rămână la echipa brașoveană.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targovivte-si-unirea-slobozia-s-au-intalnit-in-amical-19276990

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-la-scor-cu-minaur-baia-mare-19276976

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-cifrica-a-sezonului-de-liga-2-19276973

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gabriel-matei-la-reunirea-echipei-acs-muscelul-campulung-elite-19276965

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cu-29-de-jucatori-in-cantonament-19276963

 

Adi MARICA 08 Jul. 2023, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă