FC Brașov Steagul Renaște, victorie cu multe goluri cu Sepsi OSK 2, însă după ce a fost condusă la pauză

Marius ANGHEL 26 Jul. 2021, 16:20 Liga 2
FC Brașov Steagul Renaște, victorie cu multe goluri cu Sepsi OSK 2, însă după ce a fost condusă la pauză

FC Brașov Steagul Renaște s-a impus cu 5-3 în ultimul amical înainte de debutul în campionatul Ligii 2, ediția 2021-2022. Echipa antrenată de Ilie Stan a câștigat vinerea trecută, pe stadionul Tineretului, contra celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2, formație din Liga 3 preluată de Alexandru Andrași.

Radu Leonte, Vlad Mihalcea, Marian Codrea, de două ori, și Răzvan Iorga au marcat pentru echipa brașoveană, iar pentru covăsneni au înscris Balazs Csiszer, Norbert Kocsis și Matyas Mathis.

La pauză, Sepsi OSK a avut 2-1, FC Brașov SR reușind să întoarcă scorul în repriza secundă.

Cinci victorii, un egal și două înfrângeri pentru Corona / FC Brașov SR în meciurile amicale

Nici de această dată, Ilie Stan nu a furnizat informații privind jucătorii utilizați. De altfel, noua echipă înființată la Brașov, proiectul primarului Allen Coliban, nesusținut de cei care contează, suporterii stegari, este zero la capitolul comunicare.

Anterior, FC Brașov Steagul Renaște, care a cesionat locul de Liga 2 de la Corona Brașov, a mai disputat amicale cu noul Farul Constanța (scor 0-2), pe când încă se numea Corona, Rapid (scor 1-2), CS Comunal Șelimbăr (scor 2-2), KSE Târgu Secuiesc (scor 4-0), Olimpic Zărnești (scor 1-0), Metaloglobus București (scor 1-0) și FC Hermannstadt (scor 1-0).

Debutul în Liga 2 îl va avea duminică, 1 august, de la ora 12:00, pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foto: Bună Ziua Brașov

Marius ANGHEL 26 Jul. 2021, 16:20 Liga 2
Pe aceeași temă