Noul ”FC Brașov”, îmbrăcat în echipamentul Coronei, a pierdut amicalul cu Rapid. Scuza găsită de Ilie Stan pentru a se eschiva de la declarații

Marius ANGHEL 01 Jul. 2021, 11:41 Liga 2
Noul ”FC Brașov”, îmbrăcat în echipamentul Coronei, a pierdut amicalul cu Rapid. Scuza găsită de Ilie Stan pentru a se eschiva de la declarații

FC Brașov Steagul Renaște, fosta Corona Brașov, a pierdut ieri seară, pe stadionul Tineretului, cu scorul de 1-2, amicalul disputat cu Rapid.

A fost primul test în care antrenorul nou-promovatei în Liga 2 a fost Ilie Stan, însă al doilea al echipei în această perioadă de pregătire de vară, după cel cu noul Farul Constanța, cedat cu 0-2.

Toate golurile amicalului de pe Tineretului au venit în prima repriză

Adrian Bălan (12) a deschis scorul pentru Rapid cu un șut din lovitură liberă de la circa 20 de metri central, în vinclul din stânga.

Brașovenii au reușit să egaleze repede prin Andrei Lascu (15), care a profitat de o gafă a defensivei nou-promovatei în Liga 1 și, din postura de unu la unu cu portarul, l-a învins cu un șut plasat, în stânga, din 10 metri. Însă, chiar înainte de pauză, trupa antrenată de Mihai Iasif a reușit să revină din nou în avantaj. După o pătrundere din dreapta spre centru, Antonio Sefer (44) a marcat cu un șut cu șpițul de la circa 19 metri, pe jos, la care Ciuperceanu a deviat, însă mingea tot a intrat în plasă.

Ilie Stan a refuzat să ofere declarații, eschivându-se cu scuza că încă nu a semnat contractul. De antrenat echipa o antrenează fără probleme

În partea secundă, Ilie Stan a trimis pe teren alți jucători. Cea mai mare șansă de gol a avut-o Hlistei (49), care a trimis mult peste poarta lui Mutu un penalty obținut tot de el.

La acest amical, Ilie Stan a început cu opt jucători de la Corona și câte unul de la Kids Tâmpa, Olimpic Cetate Râșnov și SR Brașov, scrie Monitorul Expres.

”Noul FC Brașov” a utilizat în prima repriză un echipament galben complet al Coronei, iar în partea secundă jucătorii au avut un echipament de antrenament fără numere!

La final, după joc, Stan nu a dorit să discute cu jurnaliștii, motivând că ”încă nu am semnat contractul, mai sunt multe lucruri de pus la punct”, însă, în același timp, în ciuda celor reclamate, antrenează echipa.

Sârbul Stefan Visic nu a impresionat

În amicalul cu Rapid, Ilie Stan a testat și un atacantul sârb, pe Stefan Visic, care în returul campionatului trecut a evoluat în Liga 3, la Someșul Dej.

Jucătorul de 23 de ani a intrat pe teren în partea secundă, însă a fost schimbat după o jumătate de oră, perioadă în care nu a impresionat. Potrivit Monitorul Expres, evoluția sârbului a fost influențată și de bătăturile pe care le-a făcut la picioare, din cazua ghetelor, în urma antrenamentului de marți seară.

  • FC Brașov Steagul Renaște, prima repriză: Ciuperceanu – Drăgoi, Tălmaciu, M. Burlacu, Dumbravă – Alupoaie, Cristi Burlacu, Lascu – Antone, Roșu, Boția
    FC Brașov Steagul Renaște, a doua repriză: Mutu – David (Manole 78), Toader, Stăncuțu, Voicu – Argăseală (Nicolau 65), Lingurar, Turcu (Nechita 75) – Visic (Mitroi 75), A. Damian, Răchișan (Olaru 78)
    Antrenor: Ilie Stan
  • Rapid: Drăghia (V. Mărgărit 75′) – Goge (Belu-Iordache 46′), Nastos, Dandea (Crepulja 72′), Florică (Demici 46′) – R. Costin (Bg. Barbu 46′), A. Bogdan (Al. Albu 46′) – Sefer (Pănoiu 46′, Al. Gheorghe 80′), Jaziri (R. Ilie 46′), Lamy (Hlistei 46′) – Ad. Bălan (Al. Despa 61′)
    Antrenor: Mihai Iosif

Următorul amical al echipei brașovene este programat sâmbătă, cu CS Comunal Șelimbăr, altă echipă promovată în Liga 2 în această vară care și-a cesionat locul cătrei o formație nou-înființată.

Rezumatul amicalului Corona Brașov – FC Brașov Steagul Renaște 1-2:

https://www.youtube.com/watch?v=ypVbuEexjaE

Foto: Rapid și Monitorul Expres

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corona-brasov-invinsa-de-noul-farul-in-primul-amical-de-dupa-promovarea-in-liga-2-si-inainte-de-transformarea-in-noul-fc-brasov-ilie-stan-viitorul-antrenor-al-echipei-a-luat-loc-19190197

Marius ANGHEL 01 Jul. 2021, 11:41 Liga 2
Pe aceeași temă