Marin Mitran s-a prezentat singur la FC Brașov! Primarul Coliban și consilierul Bădulescu au lipsit de la prezentarea noului președinte al clubului de sub Tâmpa. Marian Ivan, manager general?

Adi MARICA 22 Jun. 2022, 22:44 Liga 2
Marin Mitran s-a prezentat singur la FC Brașov! Primarul Coliban și consilierul Bădulescu au lipsit de la prezentarea noului președinte al clubului de sub Tâmpa. Marian Ivan, manager general?

Marin Mitran a susținut astăzi, 22 iunie, prima conferința de presă în calitate de președinte al FC Brașov.

Dacă în vara trecută, la startul proiectului, Ioan Marginean a fost prezentat cu mult fast de primarul Brașovului Allen Coliban și consilierul local Sebastian Bădulescu, acum Mitran a fost singur singurel în fața presei! ”Nu mă compar eu cu domnul Mărginean. El e mult mai experimentat”, a grăit Mitran.

Marin Mitran s-a prezentat singur la FC Brașov, unde va fi președinte

Fostul director sportiv al FC Buzău în sezonul recent încheiat a dezvăluit cum a ajuns la FC Brașov.

”Prima oară am fost contactat telefonic de Sebastian Bădulescu. Am fost deschis la discuții. A doua oară m-a contactat primarul Allen Coliban. Am venit cu gânduri bune la Brașov și sper ca împreună cu colegii mei din club și cu cei din conducerea orașului să îndeplinim obiectivul: accederea în play-off. Sper să rezolvăm joi și cu antrenorul și apoi vom începe să aducem jucători. Vrem un lot de 25-26 de jucători dintre care trei portari”, a spus Mitran, care a precizat că Marian Ivan ar putea prelua funcția de manager general: ”Voi avea o discuție cu Marian Ivan pentru postul de manager general la FC Brașov.”

Anul trecut, președintele Ioan Mărginean și antrenorul Ilie Stan erau prezentați la FC Brașov de către primarul Allen Coliban și consilierul Sebastian Bădulescu. Conferința de presă avea loc la primărie. Anul acesta, Marin Mitran s-a prezentat singur la FC Brașov, ca președinte, după un sezon de Liga 2 în care clubul abia s-a salvat de la retrogradare și are în continuare o mulțime de probleme din cauza litigiilor.

Mitran a fost prezent la reunirea echipei, unde Adrian Szabo a condus prima ședință de pregătire

La primul antrenament pentru pregătirea noului sezon de Liga 2 au fost prezenți 20 de jucători. Ședința de pregătire a fost condusă de directorul tehnic Adrian Szabo, ajutat de Rareș Forika, Cătălin Voicu și Andrei Șanta.

Mitran a fost și el la reunire și le-a vorbit jucătorilor.

Antrenorului care a reușit menținerea echipei în Liga 2, în urma unui baraj cu Poli Timișoara, conducerea i-a ”mulțumit” prin neprelungirea contractului. Călin Moldovan a fost și cel care a promovat Corona Brașov în eșalonul secund, în vara trecută, club care avea să îi cedeze locul în Liga 2 nou-înființatei FC Brașov Steagul Renaște, căreia primăria i-a cedat apoi brandul FC Brașov.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/drama-in-fotbalul-brasovean-a-murit-marian-paraschivescu-fost-fotbalist-la-fcm-brasov-si-metrom-19235455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reunire-pe-repede-inainte-fara-antrenor-si-cu-multe-absente-la-fc-brasov-19235439

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-a-fost-la-brasov-sa-si-prezinte-planurile-chirurgul-are-un-contracandidat-pentru-postul-de-antrenor-la-fc-brasov-19235368

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-nu-mai-putin-de-42-de-antrenori-au-activat-la-cele-20-de-echipe-din-liga-2-in-sezonul-2021-2022-17-fiind-debutanti-zece-dintre-cluburi-n-au-schimbat-principalul-viito-19235305

Adi MARICA 22 Jun. 2022, 22:44 Liga 2
Pe aceeași temă