FC Brașov și-a luat mijlocaș de la Universitatea Craiova!

Autor: Adi MARICA Publicat: 04 Sep. 2021, 21:05 Liga 2
FC Brașov și-a luat mijlocaș de la Universitatea Craiova!

FC Brașov a mai făcut o achiziție în această vară, de această dată de la clubul din Liga 1 Universitatea Craiova, cel patronat de Mihai Rotaru.

Oltenii se află în această perioadă în cantonament la Poiana Brașov, iar Laurențiu Reghecampf a decis să renunțe la câțiva jucători. Oficialii clubului din Bănie l-au propus omologilor de la Brașov pe mijlocașul Vasile Constantin (23 de ani), iar aceștia din urmă au fost de acord.

Vasile Constantin, cedat de U Craiova la FC Brașov

Președintele echipei FC Brașov, Ioan Mărginean, s-a întâlnit cu șefii Craiovei chiar în timpul amicalului de astăzi dintre FC Brașov și Chindia Târgoviște, scor 1-1, pentru a stabili termenii mutării.

Astfel, Vasile Constantin va fi împrumutat la FC Brașov, iar luni se va prezenta la antrenamentele conduse de Ilie Stan.

A jucat în trei meciuri în acest sezon de Liga 1

Vasile Nicolae Constantin a fost utilizat în acest sezon de U Craiova în trei meciuri, cu FC Voluntari (3-0), UTA (0-1) și Rapid (2-1), doar cu ilfovenii începând titular și fiind schimbat la pauză. A strâns 57 de minute în total și a primit un cartonaș galben.

În cariera sa a evoluat mai mult la echipa secundă a clubuluil din Bănie, în Liga 3, în prima ligă având 12 apariții în total (4+5+3) în ultimele trei sezoane.

FC Brașov joacă la Avrig în etapa a 6-a a Ligii 2, cu CS Comunal Șelimbăr, sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Răzvan Păsărică și Bogdan Dănescu / Sport Pictures

Autor: Adi MARICA Publicat: 04 Sep. 2021, 21:05 Liga 2
Pe aceeași temă