FC Brașov se pregătește pe sintetic pentru meciul de la Chiajna. Andrei Șanta are speranțe pentru un rezultat pozitiv cu Concordia: ”Nu jucăm cu Real Madrid sau cu Barcelona”

Adi MARICA 22 Oct. 2021, 16:00 Liga 2
FC Brașov se pregătește pe sintetic pentru meciul de la Chiajna. Andrei Șanta are speranțe pentru un rezultat pozitiv cu Concordia: ”Nu jucăm cu Real Madrid sau cu Barcelona”

Jucătorii echipei FC Brașov s-au antrenat vineri dimineața pe terenul sintetic de la baza sportivă ICIM pentru a pregăti jocul din deplasare, de luni, de la Concordia Chiajna, club care are stadion cu suprafață sintetică.

Și sâmbătă, Andrei Șanta va conduce ședința de pregătire pe iarbă artificială, la terenul din Parcul Tractorul.

”Cei de la Kids Tâmpa au fost acord să ne putem antrena pe ICIM. Sâmbătă ne vom antrena în Parcul Tractorul, pentru că la baza ICIM cei de la Kids Tâmpa au meci în campionat”, a spus Andrei Șanta, antrenorul echipei FC Brașov.

”Toto” Şanta nu se teme de Chiajna

FC Brașov are trei înfrângeri consecutive și la primul joc cu Andrei Șanta antrenor principal a cedat acasă cu Petrolul, scor 0-4, weekendul trecut.

Cel care i-a luat locul lui Ilie Stan spune că nu se teme de Concordia, echipă care în majoritatea timpului din acest sezon a fost pe podium, însă care vine după primul eșec suferit în această ediție de campionat, 0-1 la Avrig cu CS Comunal Șelimbăr. Șanta este convins că echipa sa poate obține un rezultat bun la Chiajna.

Sper să ieșim din această pasă proastă, am mare încredere în fotbaliști că vor învăța din greșelile făcute în ultima perioadă. Băieții s-au antrenat foarte bine, am încercat să le redau încrederea și optimismul. Mergem la Chiajna să scoatem punct sau puncte. Până la urmă, nu jucăm cu Real Madrid sau cu Barcelona. În Liga a 2-a, oricine poate să bată pe oricine. Cred că putem scoate punct sau puncte la Chiajna, dacă nu credeam stăteam acasă şi ne plimbam pe sub Tâmpa. Eu le-am explicat că trebuie să treci peste toate, în viaţă nu e numai zahăr şi miere. Sunt momente când vin greutăţi şi trebuie să fii bărbat să treci peste ele”, a transmis Şanta.

Deplasarea de la Chiajna va fi prima în calitate de antrenor principal pentru ”Toto” Şanta.

Multe absențe în lotul brașovenilor

Pentru meciul de luni, de la ora 15:30, Șanta nu se va putea baza pe serviciile lui Cheleș, Ciopo, Vasiu și Boția, toți accidentați.

O absență de marcă este cea a fundașului Marius Burlacu. Eliminat în meciul cu Petrolul, Burlacu a fost suspendat o etapă de Comisia de Disciplină și Etică a FRF. Aceasta este a doua suspendare a lui Burlacu, după eliminarea din meciul cu Unirea Slobozia.

Meciul de la Chiajna va fi cel care va încheia etapa a 11-a a Ligii 2. Înainte de debutul acestei runde, Concordia ocupă locul 3, cu 23 de puncte, iar FC Brașov e pe poziția a 16-a, cu 9 puncte.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionel-ganea-sfat-pentru-primarului-allen-coliban-sa-i-dea-viteza-lui-marginean-si-asta-cat-mai-repede-a-ales-calul-prost-presedintele-de-la-fc-brasov-distrus-19206156

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-santa-a-fost-reconfirmat-ca-antrenor-la-fc-brasov-si-are-credit-total-din-partea-sefilor-dupa-umilinta-cu-petrolul-limoniu-cere-selectie-la-sange-19206063

https://liga2.prosport.ro/seria-1/certificatul-verde-devine-obligatoriu-in-fotbal-noii-termeni-pe-care-cluburile-trebuie-sa-ii-respecte-dupa-explozia-de-cazuri-de-covid-19-in-romania-19206111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-11-a-a-ligii-2-extrem-de-interesanta-numai-cu-meciuri-echilibrate-petrolul-steaua-deschide-runda-in-care-vor-avea-loc-trei-derby-uri-judetene-intre-echipele-din-sibiu-timis-si-cluj-pro-19205978

Adi MARICA 22 Oct. 2021, 16:00 Liga 2
Pe aceeași temă