FC Brașov s-a despărțit de un mijlocaș pe care îl transferase acum două săptămâni

Marius ANGHEL 18 Aug. 2016, 13:41 Liga 2
FC Brașov s-a despărțit de un mijlocaș pe care îl transferase acum două săptămâni

Cornel Țălnar are mari bătăi de cap înaintea meciului de vineri cu Olimpia Satu Mare. Marea problemă cu care se confruntă antrenorul brașovean sunt accidentările unor jucători de bază, astfel că Țălnar are toate motivele să fie îngrijorat. Trei jucători de bază ai echipei, atacantul Sergiu Istrati și mijlocașii Ștefan Grigorie și Petre Goge s-au accidentat și ar putea rata meciul din etapa a treia a Ligii 2.

Istrati s-a accidentat în timpul jocului cu Juventus București după ce a fost lovit de Morariu în gambă și nu a putut deloc să se pregătească, Goge s-a antrenat separat la sala de forță, în timp ce Grigorie resimte după ce a intrat la joc fără să fie pregătit, însă trage de el pentru a fi apt cu Olimpia.

Sfrijan a decis să plece

Altfel, deși Cornel Țălnar susține că mai are nevoie de patru – cinci jucători de valoare, ieri, mijlocașul Dragoș Sfrijan (26 de ani) a cerut rezilierea contractului! Nemulțumit de faptul că antrenorul nu l-a folosit în primele două meciuri, Sfrijan i-a spus lui Țălnar că vrea să plece la o altă echipă unde va avea mai multe șanse să joace.

Sfrijan avea o concurență acerbă pentru postul de mijlocaș central, unde pot juca juniorul Paul Iacob, dar și Vlad Munteanu, Iulian Popa și Ștefan Grigorie.
„Am încheiat conturile cu FC Brașov pe cale amiabilă. I-am spus lui Cornel Țălnar motivul pentru care vreau să plec, a înțeles, astfel că ne-am strâns mâinile și ne-am despărțit. Le urez multă baftă foștilor mei colegi de la FC Brașov”, a spus Sfrijan, care, cel mai probabil, va semna cu ACS Berceni.

Meciul Olimpia Satu Mare – FC Brașov, contând pentru etapa a 3-a din Liga a 2-a, se va disputa vineri, de la ora 18:00. Brașovenii au plecat astăzi către Satu Mare, după antrenamentul de dimineață, iar din lot fac parte 18 jucători, printre care și Ștefan Grigorie. Înainte de plecare, „stegarii” au primit primele din partea directorului general Vasile Dochița pentru victoria cu Juventus.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 18 Aug. 2016, 13:41 Liga 2
Pe aceeași temă