FC Brașov profită de întoarcea mai repede din Antalya a Universității Craiova! Echipa lui Călin Moldovan își începe seria jocurilor amicale în Bănie, de unde speră să își mai ia și niște fotbaliști

Adi MARICA 12 Jan. 2022, 14:52 Liga 2
FC Brașov profită de întoarcea mai repede din Antalya a Universității Craiova! Echipa lui Călin Moldovan își începe seria jocurilor amicale în Bănie, de unde speră să își mai ia și niște fotbaliști

FC Brașov a răspuns prompt invitației echipei Universitatea Craiova de a disputa un meci amical, după ce oltenii au decis să-și scurteze stagiul de pregătire din Turcia, după cum ProSport a anunțat în exclusivitate.

Din cauza ploilor din Antalya, programul de antrenamente și jocuri amicale al Craiovei a fost dat peste cap, astfel că Laurențiu Reghecampf a decis să-și aducă mai repede jucătorii în țară, chiar din această seară.

U Craiova se întoarce mai repede din Antalya și va juca un amical cu FC Brașov

Oficialii Craiovei au căutat un adversar pentru un ultim test înainte de primul meci oficial din 2022, iar soluția salvatoare a venit de la Brașov. Ținând cont de relația bună pe care Ioan Mărginean, președintele FC Brașov, o are cu Mihai Rotaru, Universitatea având doi jucători împrumutați la echipa din Liga 2, pe Vasile Constantin și Laurențiu Popescu, cele două părți au convenit să joace un amical sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 17:00, pe ”Ion Oblemenco”.

Brașovenii vor pleca vineri la Craiova și se pare că toate costurile legate de cazare și masă vor fi suportate de Rotaru.

  • U Craiova trebuia să joace astăzi un amical cu Raufoss IL, însă acest a fost anulat, norvegienii având mai multe cazuri de COVID-19 în cadrul lotului. În schimb, oltenii și-au programat un alt joc de verificare pentru ora 15:30 a României, în compania echipei FC Botoșani.

Testul cu U Craiova, cel mai tare pentru echipa lui Călin Moldovan în această iarnă

FC Brașov avea până acum stabilit un program cu șase meciuri de pregătire, primul fiind stabilit pentru data de 22 ianuarie. Acum, partida cu U Craiova devine prima de verificare pentru elevii lui Călin Moldovan, în data de 15 ianuarie.

În data de 22 ianuarie, la Târgu Secuiesc, FC Brașov joacă cu Olimpic Zărnești, liderul Ligii a 4-a Brașov. Al doilea joc de pregătire este programat pe 28 ianuarie, tot la Târgu Secuiesc, cu echipa locală KSE (locul 6 în Seria a 5-a a Ligii 3).

În luna februarie, oficialii lui FC Brașov au stabilit patru jocuri de pregătire, pe 2 februarie cu AFC Odorheiu Secuiesc (liderul din Seria 5 a Ligii 3), pe 5 februarie cu Sepsi OSK 2 (locul 3 în Seria 5 a Ligii 3), pe 12 februarie cu Petrolul, liderul Ligii 2, însă acest joc va avea loc doar dacă ”găzarii” nu vor pleca în cantonament în Antalya. Iar pe 19 februarie este programat un nou test tare, cu FC Hermannstadt, locul 2 în Liga 2.

Stafful tehnic al brașovenilor mai caută un adversar pentru data de 9 februarie.

Brașovenii își doresc și alți jucători de la echipa lui Reghecampf

Dacă U Craiova se află în linie dreaptă cu pregătirile pentru reluarea campionatului Ligii 1, cei de la FC Brașov au reluat antreamentele abia luni, fiindcă sezonul de Liga 2 se reia la finalul lunii februarie. Brașovenii speră ca după testul de sâmbătă să mai obțină doi – trei jucători pe care Reghe nu contează în partea a doua a sezonului.

Pentru U Craiova, meciul cu FC Brașov este ultimul înaintea primului joc oficial din 2022, cel cu Rapid, programat sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20:00, pe ”Ion Oblemenco”, în cadrul etapei a 22-a a Ligii 1. Craiova ocupă abia locul 5 după 21 de meciuri, cu 32 de puncte, tot atâtea câte are și Rapid, aflată însă pe locul 7 din cauza unul golaveraj mai slab.

FC Brașov are primul meci oficial stabilit în jurul datei de 26 februarie, când va întâlni în deplasare Poli Iași. Brașovul se află pe locul 16 din 20 în Liga 2 după 16 etape, cu 12 puncte, urmând să joace în play-out și să spere să se salveze de la retrogradare.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-poli-iasi-in-cursa-pentru-un-tanar-jucator-de-la-cetate-rasnov-mijlocasul-tocmai-s-a-intors-din-spania-unde-a-fost-in-probe-la-villarreal-si-i-s-a-facut-o-oferta-19216143

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lotul-se-ingrasa-la-fc-brasov-iar-una-dintre-prezente-e-contestata-calin-moldovan-a-avut-la-antrenament-38-de-jucatori-19216100

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-s-a-reunit-cu-35-de-jucatori-in-lot-calin-moldovan-mai-asteptam-intariri-19215893

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-si-a-programat-primii-sase-adversari-din-meciurile-amicale-portarul-laurentiu-popescu-nu-ma-tem-de-situatia-dificila-din-clasament-19215792

Adi MARICA 12 Jan. 2022, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă