FC Bihor, egală cu Beiușul în penultimul amical înainte de debutul în Liga 2. Băieții lui Aragolaza n-au găsit drumul spre gol!

Marius ANGHEL 25 Jul. 2024, 14:29 Liga 2
FC Bihor, egală cu Beiușul în penultimul amical înainte de debutul în Liga 2. Băieții lui Aragolaza n-au găsit drumul spre gol!

FC Bihor a surprins neplăcut în cel de-al treilea amical disputat în această perioadă de pregătire de vară, într-un moment în care intră în linie dreaptă pentru startul sezonului de Liga 2, unde va activa ca nou-promovată.

Cu multiple schimbări făcute în staff, pentru a trece la un alt nivel, unul superior, dar și cu destule achiziții, trupa condusă de directorul tehnic Gustavo Aragolaza a remizat, fără gol, scor 0-0, pe stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea, cu echipa din Liga 4 CS Bihorul Beiuș!

Poate o scuză bună pentru orădeni pentru acest rezultat ar fi faptul că au întâlnit un adversar care a jucat deja trei meciuri oficiale, cu miză, în sezonul 2024-2025.

FC Bihor, doar o remiză fără gol cu CS Bihorul Beiuș!

Amicalul cu CS Bihorul Beiuș nu fusese stabilit în programul inițial comunicat de către clubul nou-promovat în Liga 2. Probabil s-a constatat că disputarea a doar trei jocuri test în perioada de pregătire este, totuși, prea puțin, iar un meci contra trupei din Beiuș n-ar fi rău, în contextul în care clasata pe locul 4 în Liga a 4-a Bihor și câștigătoarea Cupei României în județul Bihor a jucat deja trei partide oficiale în noul sezon, în Faza Regională a Cupei, unde și-a câștigat Regiunea (2-0 acasă cu Sticla Arieșul Turda și 2-1 în deplasare la Progresul Şomcuta Mare, în grupă, și 7-4, după lovituri de departajare, în deplasare la AFCS Talna Oraşu Nou, în finală).

Meciul dintre FC Bihor și CS Bihorul Beiuș a avut loc miercuri, pe stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea, și s-a terminat cu scorul de 0-0. Nou-promovata în Liga 2 a precizat după acest test că ea a fost cea care a controlat jocul, ”și-a creat câteva ocazii bune de poartă, iar o dată a trimis mingea în bară, prin Andrei Moga”, dar și că beiușenii ”au reușit să nimerească bară o dată”.

Mai important de știut a fost că directorul tehnic Gustavo Aragolaza ”a trimis în teren o formulă de joc ce a cuprins mai mulți jucători care au evoluat mai puțin în meciul cu CSC Dumbrăvița”, partidă care a avut loc sâmbăta trecută!

FC Bihor s-a bazat pe: Accinelli – Seb. Cucu, Giafer, Pizzo, Ioviță – Gunie, V. Calugher, Ober – Gitye, Sg. Jurj, Gîdea. Pe parcurs au mai fost introduși Farcaș, Sala, Cherman, Moga, D. Nica, A. Chirițoiu și Tincău.

  • Pentru aducerea aminte, contra CSC Dumbrăvița s-a jucat cu următorii fotbaliști: Accinelli – C. Jurj (Seb. Cucu 46′), Giafer (Pizzi 46′), Băican, Ban (Ioviță 75′) – Ric. Farcaș (V. Calugher 60′) – I. Filip (Gunie 46′), Sala (Ober Yesid 46′) – Moga (A. Nica 46′) – Stahl (Sg. Jurj 46′), Hora (Tincău 46′).

SCM Zalău, ultimul adversar al orădenilor înainte de debutul în Liga 2

În perioada de pregătire începută la 25 iunie, până la acest test cu echipa din Beiuș, FC Bihor a mai disputat un amical în cantonamentul din Ungaria, în care s-a impus cu scorul de 7-1 în fața celor de la Monostorpalyi SE, o formație din liga a patra din țara vecină, iar de CSC Dumbrăvița, viitoare adversară în Liga 2, a trecut pe teren propriu cu scorul de 2-1.

Pentru echipa orădeană urmează un ultim amical, tot pe teren propriu. Sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18:00, întâlnește SCM Zalău, echipă din Liga 3 care și-a câștigat detașat seria, dar a eșuat din nou în barajul de promovare. FC Bihor a informat că intrarea spectatorilor la acest joc, oarecum de prezentare a lotului înainte de debutul în Liga 2, va fi liberă. Dar și că partida cu echipa din Zalău se va desfăşura pe durata a două reprize a câte 60 de minute fiecare.

FC Bihor Oradea debutează pe teren propriu în prima etapă a noului sezon de Liga 2, sâmbătă, 3 august, de la ora 11:00, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foto: FC Bihor Oradea

Marius ANGHEL 25 Jul. 2024, 14:29 Liga 2
Pe aceeași temă