Farul – Pojorâta 3-0 . Gache: „Trei puncte pentru liniște și liniștit luate”

Alexandru Raita, Cristian Voicu 04 Mar. 2016, 16:58 Liga 2
  • Oaspeții au rămas un 10 oameni și au provocat un penalty, după doar 15 minute de joc.
  • Farul a urcat pe locul 5 în Seria I, după victoria obținută prin golurile lui Pătulea și Munteanu.

 

Farul s-a impus lejer în partida cu Bucovina Pojorâta și și-a mărit șansele la play-off. Meciul a început dezastruos pentru oaspeți, Juncănaru fiind eliminat în minutul 6, după o intrare dură la Milea. După alte 8 minute Neagu a fost faultat în careu, iar Pătulea a făcut 1-0, din penalty. Același atacant avea să mărească avantajul, după o minge centrată de Vezan, la 6 metri de poartă. Oaspeții au renunțat treptat la orice tentativă ofensivă, iar în partea secundă Munteanu a dus scorul la 3-0, cu un șut din careul mic, după o centrare a lui Neagu (67).

Chiar și după 3-0, antrenorul Farului și-a taxat jucătorii pentru relaxarea de pe finalul partidei. „Sunt 3 puncte pentru liniște și liniștit luate. Dacă am un regret este pentru relaxarea timpurie a jucătorilor, adică ne-am văzut repede cu adversarul în 10 oameni și cu două goluri marcate și am încetinit puțin motoarele. E adevărat că și timpul și terenul nu te lasă să prinzi prea mare viteză de joc. Ar trebui să fim însă ceva mai conectați la joc”, a spus Gache.

Tehnicianul se gândește la lupta pentru promovare, dar spune că nu este interesat de celelalte rezultate și că mai are nevoie de timp pentru a omogeniza echipa, după ultimele transferuri. „Ne așteaptă un meci greu, la Suceava, care a pierdut etapa trecută. Putem să o învingem. Mergem să câștigăm. Îi auzeam pe jucători vorbind de meciul Rapidului, de diseară. Contează în primul rând ce facem noi. Dacă noi ne câștigăm meciurile noastre, restul pot să facă ce vor. Punctele se vor înjumătăți și nu se va îndepărta nicio echipă la multe puncte de noi. Sunt mulți jucători noi și se cunoaște că nu suntem închegați. Nu se poate face o omogenizare în doi timpi”, a spus tehnicianul constănțenilor.

Farul Constanța – Bucovina Pojorâta        3-0
Pătulea 15-pen, 33, V. Munteanu 67

Negrilă – Țaranu, Ionescu (Suciu 85), V. Munteanu, C. Neagu, Pătulea, Fl. Popa, Murgoci (Zugravu 80), Milea (Pungă), Vezan, Pătrașcu (cpt.)
Rezerve neutilizate: Dinu – Meleandră, Cristea, Vlăescu
Antrenor: Constantin Gache

Pop – Cristescu, Moisi, Jarda (cpt.), Duțică (Acostăchioaie), Jugaru, Nuțescu, Juncănaru, Bunăcianu, Coman (Vitu 76), Pâslaru (Stănescu 61)
Rezerve neutilizate: Puianu – Al. Marin, Tărtărău, Martin
Antrenor: Dănuț Mândrilă

Stadion: Farul (Constanța) Spectatori: 100; Arbitru: Dan Costin 3 (Chirnogi) Asistenți: Florin Pucheanu 3 (Ulmi) și Mihai Dobre 3 (Șotânga) Jucătorul meciului: Pătulea

Articol scris de ALEXANDRU RAITA

Alexandru Raita, Cristian Voicu 04 Mar. 2016, 16:58 Liga 2
Pe aceeași temă