Farul mai vrea un fost stelist!

20 Feb. 2012, 16:50 Liga 2
Farul** mai vrea un fost stelist!

Giani Nedelcu, patronul Farului Constanța, a anunțat astăzi că obiectivul echipei sale este promovarea. Pentru îndeplinirea acestui scop este posibil să mai transfere un fost stelist pe lângă Paraschiv și Badea.

„După sosirile lui Paraschiv și Badea este posibil să mai vină un jucător care a mai fost la Steaua. Vrem să promovăm, dar să vedem dacă și putem. Sorin Paraschiv și Valentin Badea sunt un pic în urmă cu pregătirea, dar își vor reveni.”, a spus Nedelcu pentru fcfarul.ro.

În privința situație dificile prin care trece Săgeata Năvodari, Giani Nedelcu a declarat că nu se bucură de o eventuală retragere a acesteia din campionat. „Nu mă bucur de răul nimănui, referitor la situația de la Săgeata Năvodari, și noi am trecut printr-o criză și stiu ce înseamnă. Am înțeles că nu s-au desființat cei de la Navodari, probabil că vor continua, sau cel puțin eu asta îmi doresc. Echipele din primele locuri se bat la promovare.”, a spus patronul Farului, care mai spune că echipa sa nu mai are datorii și că toată concentrarea se axează de acum pe promovare: „Acum 6 luni a fost punctul zero cu plațile la Farul, iar acum, nemaiavând datorii, ne concentrăm pe echipă și este logic să apară și învestițiile în lot. Mai este mult până la Liga 1, trebuie să vedem ce facem în primele etape”, a declarat Giani Nedelcu, la primul antrenament de la revenirea echipei din Turcia.

20 Feb. 2012, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă