Farul încearcă să se salveze de retrogradare cu Gache pe bancă. Noul antrenor al „marinarilor” are două săptămâni să repună echipa pe picioare

Marius ANGHEL 27 Apr. 2015, 20:18 Liga 2
Farul încearcă să se salveze de retrogradare cu Gache pe bancă.** Noul antrenor al

Înfrângerea de sâmbătă, de pe teren propriu, cu FCM Dorohoi, scor 1-3, a însemnat pentru Farul Constanța și despărțirea de antrenorul principal Marian Dinu. Rămasă fără șanse de a mai scăpat de locul ce duce la barajul de evitare a retrogradării, gruparea de la malul mării se află într-o criză acută de rezultate, astfel că șefii clubului au decis să producă un ultim șoc prin care să spere să se mențină în Liga 2. Astăzi, la două zile de la demiterea lui Dinu s-a luat decizia de a-l aduce la Farul pe tehnicianul Constantin Gache.

Ultima dată antrenor la Săgeata Năvodari, club de care s-a despărțit în aprilie 2013, Gache nu este străin de clubul Farul Constanța, aici unde a fost jucător, antrenor și oficial. Acesta are misiunea de a salva echipa de la retrogradare după disputarea dublei manșe a barajului (16 și 23 mai), acolo unde poate întâlni pe FC Bihor sau Șoimii Pâncota. 

Până atunci, Farul mai are de disputat două meciuri în play-out cu ACS Berceni (deplasare) și CS Balotești (acasă), perioadă în care Constantin Gache își va face o idee asupra lotului de care dispune și pe ce jucători se poate baza în importantul baraj ce va decide viitorul eșalon unde va evolua clubul constănțean.

„Încă nu știm dacă vom aduce alt antrenor sau dacă echipa va fi condusă în continuare de secunzii Ion Barbu și Gică Mina. Oricum, speranța moare ultima și suntem optimiști că vom rămâne în Liga a 2-a”, a spus Giani Nedelcu, președintele Consiliului Director al FC Farul, după înfrângerea cu FCM Dorohoi.

Marius ANGHEL 27 Apr. 2015, 20:18 Liga 2
Pe aceeași temă