Farul e cea mai rapidă echipă din Liga 2 care îi reia pregătirile. Gache e dorit în continuare pe banca tehnică

Marius ANGHEL 16 Jun. 2015, 14:39 Liga 2
Farul e cea mai rapidă echipă din Liga 2 care îi reia pregătirile.** Gache e dorit în continuare pe banca tehnică

Farul Constanța va continua în Liga 2 și în următorul sezon cu toate că a încheiat campionatul recent pe ultima poziție în play-out-ul Seriei I. Abandonul sau excluderea mai multor cluburi din cele două serii a dus ca nicio echipă să nu mai retrogradeze. „Marinarii” speră să profite însă de șansa de care au beneficiat și, după asocierea cu Consiliul Județean, în noul sezon să aibă un obiectiv mult mai îndrăzneț.

La finalul lunii aprilie, Consiliul Județean Constanța votat repartizarea sumei de 2,1 milioane de lei din bugetul pe anul 2015 către FC Farul, pentru sezonul 2015/2016, dar, potrivit lui Auraș Brașoveanu, contractul de finanțare încă nu s-a semnat. „Așteptăm publicarea în Monitorul Oficial a ultimelor modificări la lege”, a explicat Brașoveanu pentru Ziua de Constanța.

Trecând peste problemele de ordin financiar, clubul constănțean se va reuni la finalul aceste luni, pe 25 iunie, iar ca antrenor ar putea continua tot Constantin Gache. „Așteptăm să finalizăm toate aspectele administrative, în primul rând aspectul financiar, ca să știm la ce nivel ne vom raporta atunci când vom construi lotul. În privința antrenorului, încă n-am avut discuții cu el, dar eu zic că se va continua tot cu Constantin Gache. E în pole-position”, a mai spus Brașoveanu.

În altă ordine de idei, astăzi, 16 iunie, la stadionul Farul vine, pentru a treia oară, o delegație a Federației Române de Fotbal pentru a hotărî dacă arena poate găzdui pe 8 iulie Supercupa României dintre Steaua și ASA Târgu Mureș.

Marius ANGHEL 16 Jun. 2015, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă