Fărcaș a revenit asupra deciziei de a demisiona de la Luceafărul. „Nu era fair-play să las echipa acum”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 00:15 Liga 2
Fărcaș a revenit asupra deciziei de a demisiona de la Luceafărul.**

Înfrângerea de miercuri de pe teren propriu cu FC Academica Clinceni, scor 2-1 în restanța din prima etapă, l-a determinat pe Florin Fărcaș, antrenorul Luceafărului Oradea, să-și anunțe demisia. Antrenorul n-a vrut să dezvolte în fața presei ce a dus la această hotărâre surprinzătoate a sa, specificând doar că a avut motivele sale.

A doua zi după meci, după o întâlnire cu finanțatorul Ioan Blidaru, Florin Fărcaș a revenit asupra decizie de a demisiona și, în plus, a anunțat că unul dintre jucătorii săi va fi exclus din lot atâta vreme cât el va conduce banca tehnică a clubului bihorean. Antrenorul a condus antrenamentul de joi și va pregăti meciul de sâmbătă, tot de pe teren propriu, cu Juventus București.

„Nu mi-a fost acceptată demisia și pentru că mai mulți jucători m-au rugat să rămân. Am decis să revin asupra deciziei și pentru unii jucători și pentru conducere, pentru că, într-adevăr, nu era fair-play să las echipa acum, înainte cu două zile de un meci important. Voi conduce echipa la meciul de sâmbătă, după care vom avea o nouă discuție cu patronul și vom vedea ce vom face în continuare”, a declarat, pentru ebihoreanul.ro, Florin Fărcaș.

„A fost o decizie la cald luată de antrenor, pe care patronul nu a acceptat-o. Ei au discutat și s-a ajuns la o înțelegere, ca Florin să rămână în continuare antrenorul echipei noastre”, a spus, pentru acceași sursă, Cristian Sabău, directorul sportiv al clubului Luceafărul.

Jucătorul care l-a supărat pe antrenorul Florin Farcaș este Marius Feher. Mijlocașul de 27 de ani a fost exclus din lot, acesta fiind nemulțumit de faptul că în acest start de campionat a fost folosit extrem de puțin, doar 9 minute în jocul cu CS Afumați.

În primele trei etape, Luceafărul Oradea cu Florin Fărcaș ca antrenor a înregistrat o victorie (1-0 cu CS Afumați) și două înfrângeri (1-0 cu Sepsi OSK și 2-1 cu Academica Clinceni). Echipa bihoreană are astfel trei puncte acumulat în acest start de sezon și se află pe locul 15 în clasament. Sâmbătă, de la ora 11:00, Luceafărul joacă acasă cu Juventus București, echipa lui Daniel Oprița fiind clasată pe locul 4, cu 6 puncte.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Bihoreanul

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 00:15 Liga 2
Pe aceeași temă