Fără portar în lot, FK Csikszereda a ”împrumutat” unul de la Sepsi OSK pentru ca amicalul de la Sfântu Gheorghe să se dispute. Cum s-au descurcat ciucanii

Răzvan STÎNGĂ 13 Nov. 2021, 18:17 Liga 2
Fără portar în lot, FK Csikszereda a ”împrumutat” unul de la Sepsi OSK pentru ca amicalul de la Sfântu Gheorghe să se dispute. Cum s-au descurcat ciucanii

La fel ca multe alte echipe din Liga 2, FK Csikszereda a disputat și ea un meci amical în această perioadă în care campionatul este întrerupt pentru acțiunile echipelor naționale. Elevii lui Valentin Suciu și-au măsurat forțele cu formația de Liga 1, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

FK Csikszereda a pierdut cu 2-4 amicalul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Partida, care a avut loc la Sfântu Gheorghe, a oferit un moment rar. Potrivit site-ului oficial al FK Csikszereda, ciucanii au fost nevoiți să ”împrumute” pentru acest amical un portar de la Sepsi OSK, întrucât toți portarii lor erau indisponibili din diverse motive. Szilard Gyenge este în lotul naționalei României U21, în timp ce Ladislav Rybansky și Hunor Albert sunt accidentați.

Astfel, FK Csikszereda a mizat pe tânărul de 17 ani Hunor Gedo, din lotul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, și poate că și lipsa de experiență a acestuia a dus la scorul înregistrat la final. Trupa lui Valentin Suciu a cedat cu 2-4.

Anass Achahbar a făcut 1-0 pentru clubul din Liga 1 în minutul 8, dar FK Csikszereda a revenit prin reușita lui Rokas Krusnauskas, atacantul lituanian marcând în minutul 26. Până la pauză s-au mai înscris nu mai puțin de trei goluri, în avantaj fiind Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Cristian Bărbuț a ieșit cel mai mult în evidență, reușind dubla în minutele 36 și 39.

Primă repriză spectaculoasă la Sfântu Gheorghe, cu cinci goluri 

Scorul la pauză a fost stabilit de Bogdan Rotar, care readucea speranțele ciucanilor cu reușita din ultimele secvențe ale primei părți, din minutul 44. În repriza a doua s-a mai marcat un singur gol. Cele două echipe s-au aflat în echilibru, mai ales că antrenorii au făcut ceva schimbări după revenirea din pauză.

Doar puștiul George Dragomir a mai înscris, pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar formația din prima ligă a învins, astfel, cu 4-2.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Began – Nandor, Ninaj, Tincu, Ispas, Aganovic, Fofana, Bărbuț, Golofca, Achahbar, Csuncsukov. Au mai intrat: Niczuly, Ștefănescu, Gonzales, Dragomir, Păun.
Antrenor: Cristiano Bergodi.

FK Csikszereda: Hunor – Harangozo, Kelemen, Apro, Bor, Csuros, Orte, Soma, Meszaros, Rotar, Krusnauskas. Au mai intrat: Aszalos, Botond, Kovacs, Bara, Gál-Andrezly, Schieb, Jelena, Ivanovici, Albu.
Antrenor: Valentin Suciu.

FK Csikszereda, speranțe teoretice la play-off-ul Ligii 2 

Referitor la parcursul din Liga 2, FK Csikszereda mai are șanse pur teoretice la locurile de play-off. Considerată la începutul campionatului una din favoritele la primele șase locuri la finalul sezonului regular, formația lui Valentin Suciu e acum abia pe locul 9, cu 19 puncte, la șase lungimi de poziția a 6-a, Steaua.

În etapa a 14-a, FK Csikszereda va juca pe terenul ultimei clasate, Dacia Unirea Brăila.

E devreme să vorbim de play-off, să dea Dumnezeu să putem să ținem acest parcurs. Atunci, putem să vorbim de play-off dar sunt multe echipe care își propun acest lucru. Mă bucur că reușim să câștigăm, am legat două victorii la rând și sper să o ținem tot așa și de acum înainte.

De vorbit e foarte simplu, dar ne axăm pe jocul de la Brăila și după aceea vedem”, spunea antrenorul Valentin Suciu despre situația de moment a formației sale.

Foto: Zoltan Pal/ FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-pierdut-categoric-amicalul-cu-fc-u-craiova-adrian-popa-a-marcat-golul-de-onoare-pentru-militari-in-testul-din-banie-19209888

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-amical-spectaculos-intre-fc-buzau-si-dinamo-cu-cinci-reusite-formatia-lui-cristian-pustai-a-oferit-fazele-meciului-modibo-keita-a-marcat-golul-partidei-sebastian-ghinga-autogol-inexplicab-19209860

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-nae-constantin-dupa-amicalul-pierdut-cu-chindia-vlad-prejmerean-a-debutat-in-tricoul-petrolului-dupa-momentele-grele-petrecute-la-viitorul-pandurii-m-au-incercat-multe-gand-19209816

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-voluntari-un-adversar-mult-prea-puternic-pentru-metaloglobus-bucurestenii-au-fost-umiliti-la-pauza-erau-condusi-doar-cu-0-4-19209817

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Nov. 2021, 18:17 Liga 2
Pe aceeași temă