Fără Bolohan și Dumitru la Chiajna

19 May. 2009, 18:19 Liga 2
Fără Bolohan și Dumitru la Chiajna

Adrian Dumitru și Mugur Bolohan au  probleme medicale serioase pe acest final de sezon. Atacantul transferat în această iarnă de la FC Bârlad s-a ales cu o luxație la umăr, în partida cu Delta Tulcea. Și cum medicii i-au recomandat repaus complet timp de șapte zile, Dumitru a sărit din schemă pentru meciul de sâmbătă, de la Chiajna.

 

Situația lui Bolohan este oarecum similară și el urmând să rateze următorul meci oficial al grupării sucevene. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a suferit o microruptură la mușchii aductori, iar în mod normal această leziune nu se poate vindeca mai repede de 12-14 zile.

 


Streinu are nevoie de operație

 

În afara lui Vespazian Colban, diagnosticat cu o ruptură musculară profundă, antrenorul Ioan Radu nu se va putea baza pe acest final de sezon nici pe serviciile lui Claudiu Streinu. Fundașul central al Cetății a fost la un consult la București, la reputatul medic Liviu Bătineanu, iar concluziile acestuia nu sunt dintre cele mai optimiste.
Astfel, Streinu are afectate meniscul și ligamentele de la genunchi, iar pentru o vindecare completă este necesară o intervenție chirurgicală destul de complexă. Perioada de recuperare ar putea dura până la șase luni.

 

Articol scris de Gabriel Toderașcu
 

19 May. 2009, 18:19 Liga 2
Pe aceeași temă