EXCLUSIV | Variantă nouă pentru postul de director sportiv la Rapid. Victor Angelescu: ”Am avut discuții și în trecut, nu doar acum”. Omul luat în calcul de conducere

Autori: Cornel POPESCU, Cosmin OLTEANU Publicat: 10 Sep. 2020, 14:30 Actualizat: 10 Sep. 2020, 15:21 Liga 2
EXCLUSIV | Variantă nouă pentru postul de director sportiv la Rapid. Victor Angelescu: ”Am avut discuții și în trecut, nu doar acum”. Omul luat în calcul de conducere

Victor Angelescu, acționarul majoritar de la Rapid, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre posibila revenire în Giulești a lui Răzvan Raț. Acesta susține că fostul jucător al formației alb-vișinii s-ar potrivi pe postul de director sportiv.

Răzvan Raț revine la Rapid?

Patronul lui Rapid a declarat că, în trecut, a avut discuții cu Răzvan Raț pentru a veni în Giulești pe postul de director sportiv. Angelescu consideră că această funcție i s-ar potrivi lui Raț, având în vedere că nu a mai ocupat funcții de conducere.

În plus, Angelescu susține că Andrei Cordoș nu va ajunge la Rapid, așa cum s-a zvonit. Însă, a confirmat informația oferită de ProSport, conform căreia Rapid vrea să-l transfere pe fundașul Mihai Popescu de la Dinamo.

Raț e mereu o variantă, e un mare rapidist, dar trebuie să își dorească și el. Am avut discuții cu el și în trecut, nu numai acum. El trebuie să se decidă ce vrea să facă în carieră. Eu îl vreau director sportiv pentru că e la începutul carierei. Din ce știu eu și el își dorește să ocupe acest post. Avem pe cineva în minte și pentru postul de președinte, dar nu sunt discuții avansate și nu vreau să comentez. E cineva care are experiență pe postul ăsta. Nu pot să dau mai multe detalii.

Noi sperăm să mai perfectăm cel puțin un transfer, cel mult două. Până în momentul de față nu am auzit de Andrei Cordoș, eu știu că nu e pe lista Rapidului, dar important e ce își dorește antrenorul. Ne-am gândit la Mihai Popescu, e un fundaș foarte bun, dar nu cred că va veni la Liga 2”, a declarat Victor Angelescu, la ProSport Live.

Ce spune Victor Angelescu despre conflictul dintre Ionuț Voicu și Dan Alexa

Ionuț Voicu a declarat, într-un interviu pentru ProSport, că ar fi avut mai multe neînțelegeri cu fostul antrenor al echipei, Dan Alexa. Însă, patronul lui Rapid s-a plasat de partea lui Dan Alexa.

Ionuț Voicu a fost accidentat, iar apoi am aflat că a fost doar în primele 2 etape din play-off. Probabil Dan a ales să nu facă publică situația ca să nu îl pună într-o situație proastă. Eu aș fi acceptat și dacă aș fi știut.

Nu am cum să nu fiu mulțumit dacă avem șase puncte din șase. Cu Pandurii se putea mai bine, dar noi am dominat și am avut multe ocazii. Terenul din Regie ne-a pus probleme, nu este un gazon care să ne lase să practicăm un fotbal bun. Luăm în considerare să ne mutăm la Buftea. Am demarat discuțiile, iar săptămâna viitoare o să știm. O să continuăm antrenamentele în Regie pentru că acolo e mai bun terenul de antrenament decât cel de joc”, a mai spus Victor Angelescu.

 

 

Autori: Cornel POPESCU, Cosmin OLTEANU Publicat: 10 Sep. 2020, 14:30 Actualizat: 10 Sep. 2020, 15:21 Liga 2
Pe aceeași temă