EXCLUSIV / Pleacă Florin Marin de la Ceahlăul?

25 Mar. 2009, 13:10 Liga 2
EXCLUSIV /** Pleacă Florin Marin de la Ceahlăul?

Conducătorii Ceahlăului nu exclud posibilitatea despărțirii de managerul general Florin Marin, în cazul în care acesta ar avea parte de o ofertă mai bună.

 

Florin Marin a închegat la Piatra Neamț o echipă tânără, de perspectivă, la fel cum a făcut și în primul său mandat deținut între 1994-1995. La toate aceste realizări se adaugă parcursul aproape perfect în actuala ediție de campionat, realizat până acum de tânăra formație pietreană în liga secundă.

 

De la Ceahlaul, Florin Marin s-a mai transferat de două ori, "la mai bine", cum au declarat șefii Ceahlaului. O dată la Universitatea Craiova, iar apoi ca selecționer al naționalei de tineret.  "Asta e viața, dacă se va întâmpla iarăși să rămânem fără domnul Florin Marin. Din start vă spun că noi, cei din conducerea Ceahlăului, nu ne-am gândit nici un moment la despărțirea de actualul manager general. Avem un contract de lungă durată, pe care vrem să-l respectăm. Însă am mai trecut prin asemenea experiențe și l-am înțeles de fiecare dată. Când apar oferte mai bune, care sunt spre binele dânsului, le vom analiza împreună și vom căuta o rezolvare pe cale amiabilă", a declarat președintele Consiliului de Administrație al FC Ceahlăul, Viorel Mestecăneanu.
 

 

articol scris de Cristian SOROCEANU
 

25 Mar. 2009, 13:10 Liga 2
Pe aceeași temă