EXCLUSIV | Metaloglobus rămâne fără Ianis Stoica din vară: ”Se întoarce la FCSB”. Pompiliu Stoica a anunțat planurile de viitor ale fiului său

Cornel POPESCU 21 Apr. 2020, 11:23 Liga 2
EXCLUSIV | Metaloglobus rămâne fără Ianis Stoica din vară: ”Se întoarce la FCSB”. Pompiliu Stoica a anunțat planurile de viitor ale fiului său

Pompiliu Stoica (43 de ani), fost fotbalist la Gloria Buzău, FCSB și Astra Ploiești, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre viitorul lui Ianis, fiul său, care se află sub contract cu vicecampioana României, dar care acum este împrumutat în Liga 2, la Metaloglobus București, și despre pandemia de coronavirus care a afectat fotbalul românesc.

Pompiliu Stoica a respectat regulile impuse de autorități în plină pandemie de coronaviurs și și-a petrecut timpul alături de cei doi băieți ai săi. Mai mult, fostul fotbalist a dezvăluit cum își petrece timpul liber și crede că sezonul 2019 – 2020 va fi reluat în scurt timp.

Pompiliu Stoica spune că Ianis Stoica revine la FCSB

Pompiliu Stoica a vorbit și despre viitorul lui Ianis Stoica, jucător aflat sub contract cu FCSB dar care a fost împrumutat de vicecampioana României la Metaloglobus: ”Ianis ar trebui să joace în România câțiva ani, apoi să plece afară. Ianis va reveni în vară la FCSB. Alex, celălalt fiu al meu, are 10 ani și joacă și el fotbal”.

Ianis Stoica are 17 ani și era anunțat ca fiind fotbalistul de 500 de milioane de euro al FCSB. Puștiul a fost împrumutat la Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, iar din iarnă este la Metaloglobus.

În acest sezon de Liga 2, Ianis Stoica a evoluat în opt meciuri pentru Petrolul (în prima parte a stagiunii), în care a totalizat 537 de minute pe teren, în timp ce la Metaloglobus (în a doua parte a stagiunii) a apucat să joace în două partide, cu Ripensia și ”U” Cluj, în care a bifat 46 de minute pe gazon.

Pompiliu Popescu crede că sezonul 2019 – 2020 va fi reluat

”Am sărbătorit Paștele acasă, cu familia, cu cei doi copii. E ceva nou pentru mine. Dacă vom sta izolați, vom trece peste asta. Ambii copii sunt fotbaliști, se pegătesc individual. E bine că avem unde să ne antrenăm, stăm la curte. Îl ajut pe Ianis cu sfaturi, dar deciziile le ia el. Sper să promoveze Petrolul. Ar fi extraodinar.

Eu nu cred că se va îngheța campionatul în România. Era normal să se taie salariile, cluburile nu au niciun venit în această perioadă”, a spus Pompiliu Stoica în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-ciocalteu-nu-concepe-suspendare-definitiva-a-sezonului-si-anunta-ne-putem-gandi-si-noi-la-promovare-suntem-acolo-si-avem-dreptul-sa-speram-jucatorul-de-la-metaloglobus-v-19130107

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incertitudinea-planeaza-asupra-reluarii-campionatelor-nelu-tataru-nu-la-asta-nu-ne-gandim-justin-stefan-scenariul-poate-sa-sufere-modificari-intrecerile-risca-19130311

Cornel POPESCU 21 Apr. 2020, 11:23 Liga 2
Pe aceeași temă