EXCLUSIV | Încă o lovitură dată de ”U” Cluj. Ardelenii mai aduc un fundaș cu nume după Gabi Tamaș, pe Srdjan Luchin

Vlad MĂCICĂȘAN 19 Aug. 2020, 14:30 Liga 2
EXCLUSIV | Încă o lovitură dată de ”U” Cluj. Ardelenii mai aduc un fundaș cu nume după Gabi Tamaș, pe Srdjan Luchin

Universitatea Cluj continuă transferurile pentru sezonul viitor, când va încerca promovarea în Liga 1. Clujenii i-au găsit și partenerul din defensivă lui Gabriel Tamaș. Potrivit surselor Liga2.ro, Daniel Stanciu s-a înțeles cu Srdjan Luchin pentru un contract pe un sezon cu ”U”.

Fotbalistul timișorean de 34 de ani tocmai s-a despărțit de FC Hermannstadt, pentru care a evoluat în 25 de partide în sezonul trecut, 23 în Liga 1 și două în Cupa României.

Luchin, campion cu FCSB și CFR Cluj

Luchin are două titluri de campion, cu FCSB (2015) și CFR Cluj (2018), trei cupe al României, cu Dinamo (2012), FCSB (2015, chiar contra lui ”U” Cluj) și Viitorul (2019), o Cupa Ligii, cu FCSB (2015), și o Supercupă, cu Dinamo (2012).

Fotbalistul care a jucat și în Bulgaria, la Botev Plovdiv și Levski Sofia, are și 11 meciuri la echipa națională, între 2011 și 2014, și un gol.

  • Tamaș, Luchin, Horj, Telcean și Dican sunt fundașii centrali pe care se va baza ”U” Cluj în viitorul sezon de Liga 2.

În cariera sa, Srdjan Luchin a evoluat pentru Olimpia Satu Mare, FC Timișoara, Poli Timișoara II, Dinamo, Botev Plovdiv (Bulgaria), FCSB, ACS Poli Timișoara, Levski Sofia (Bulgaria), CFR Cluj, Viitorul, Dunărea Călărași și FC Hermannstadt.

Srdjan Luchin, al șaptea nou transfer făcut de ”U” Cluj pentru noul sezon de Liga 2

În această vară, pentru noua ediție a Ligii 2, ”U” Cluj i-a mai achiziționat pe Vlad Muțiu (25 de ani, portar, ex Farul), Laurențiu Rus (35 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Daniel Novac (32 de ani, mijlocaș, ex Chindia Târgoviște), Alexandru Negrean (19 ani, mijlocaș, ex Viitorul Pandurii), Gabriel Tamaș (36 de ani, fundaș, ex Astra) și israelianul Idan Golan (24 de ani, mijlocaș, ex Hapoel Nof HaGalil).

Cu ”U” continuă și fundașul Andrei Mureșan, care în momentul ”înghețării” campionatului din cauza pandemiei luase decizia de a se retrage din activitatea de fotbalist. A fost convins, însă, să revină.

Vlad MĂCICĂȘAN 19 Aug. 2020, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă