EXCLUSIV | Haosul de la Poli Timișoara începe de sus! Clubul e în continuare fără președinte, iar factorii de decizie sunt scindați în mai multe tabere

Anda DELIU 15 Sep. 2022, 23:10 Liga 2
EXCLUSIV | Haosul de la Poli Timișoara începe de sus! Clubul e în continuare fără președinte, iar factorii de decizie sunt scindați în mai multe tabere

Poli Timișoara are cel mai slab parcurs de când a promovat în Liga 2. Echipa a fost eliminată de la primul meci din Cupa României, de divizionara terță CSM Reșița, iar în campionat a adunat 4 puncte în șase etape, în care a marcat un singur gol.

Dezastrul are însă explicații clare, deoarece conducerea e ca și inexistentă, iar cei care iau decizii sunt certați și nu reușesc să se mai pună de acord cu nimic.

”Bonus”, sunt probleme și cu cel mai mare sponsor al echipei.

La Poli Timișoara nu există președinte și se pare că nu se va numi unul prea curând

Echipa se pregătește pentru deplasarea de la Dej, din etapa a 7-a din campionat, dar, în continuare, clubul nu are un președinte.

În acte, nimeni nu mai are această funcție din data de 30 iunie, astfel că, în acest context, nu e de mirare că s-au adus jucători de la CS Tunari (inclusiv fiul antrenorului), Liga a 4-a Giurgiu sau străini șomeri de șase luni. Vara aceasta, rectorul UPT Florin Drăgan a recunoscut că a fost refuzat Costel Pantilimon (foto text, primul din dreapta), care dorea să fie președinte și venea cu un plan managerial.

De asemenea, sursele Liga2.ro spun că o variantă propusă de Viorel Șerban, cel care nu-și asumă retrogradarea sportivă din sezonul trecut, universitatea sau acționarul Dușan Filipaș (care deține 1 la sută din acțiuni) ar fi fost Aurel Șunda, fostul antrenor, în prezent pensionar. O altă variantă de care se aude ar fi fost chiar Ion Timofte.

Ruptură între tabere!

Niciuna dintre variante nu e însă agreată. De altfel, din partea Asociației Druckeria, care deține, la rându-i acțiuni, este o mare dezamăgire, căci liderii se simt dați la o parte de ceilalți care conduc destinele clubului. Asta cu toate că, dintre oamenii ”taberei” universitare, a Cramelor Recaș Dușan Filipaș, nu au mai fost păstrați în club nici Florin Iacob, nici Călin Rosenblum, nici Marius Cociu, despre care Poli nici măcar nu a comunicat că a plecat.

De aceea, suporterii nu mai propun variante de președinte, iar discuțiile par să fie blocate.

Iar Poli, devine, pe zi ce trece, un sat fără câini.

De altfel, nici corespondentul Liga2.ro, nici alți ziariști timișoreni nu au cu cine discuta pentru a lua declarații oficiale despre situația din club, dincolo de conferințele despre meciuri susținute de antrenorul Bogdan Andone și jucători.

S-a supărat sponsorul principal?

Deși rectorul Florin Drăgan i-a transmis reporterului Liga2.ro că cei de la Cramele Recaș nu au mai virat bani din cauza unor absențe de lichidități, perioada pare că se prelungește.

De altfel, în urmă cu șapte zile, Liga2.ro a telefonat la Gheorghe Iova, reprezentantul societății la club, dar acesta nu răspunde la telefon, așa cum face și cu cei de la club.

Iar îngrijorarea că parteneriatul cu compania de vinuri devine istorie începe să se instaleze în club. Singura parte bună e că, potrivit informațiilor Liga2.ro, din sezonul trecut au rămas necheltuiți nu mai puțin de 300.000 de euro, astfel că salariile echipei sunt la zi în acest moment. Lipsesc însă rezultatele.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-resita-a-eliminat-o-din-cupa-romaniei-pe-poli-timisoara-care-se-prezinta-tot-mai-lamentabil-la-fiecare-meci-declaratiile-antrenorilor-19245455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-intalneste-satelitul-neoficial-al-fcsb-in-etapa-a-7-a-patru-jocuri-au-loc-saptamana-viitoare-inclusiv-cel-al-lui-dinamo-in-nocturna-la-buzau-campionatul-e-oprit-apoi-pentru-prima-data-19245089

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-in-cautare-de-presedinte-costel-pantilimon-s-a-dorit-in-aceasta-functie-si-a-propus-un-proiect-19237913

Anda DELIU 15 Sep. 2022, 23:10 Liga 2
Pe aceeași temă