EXCLUSIV | FK Csikszereda pierde un fotbalist important. Spaniolul Eder Gonzalez va semna cu Sepsi OSK. Ciucanii pregătesc două veniri: un jucător din Liga 1 și unul din afara României

Răzvan STÎNGĂ 04 Jan. 2021, 17:41 Liga 2
EXCLUSIV | FK Csikszereda pierde un fotbalist important. Spaniolul Eder Gonzalez va semna cu Sepsi OSK. Ciucanii pregătesc două veniri: un jucător din Liga 1 și unul din afara României

FK Csikszereda nu s-a mișcat până acum pe piața transferurilor, dar este pe cale să facă primele mutări în această direcție. Formația din Miercurea Ciuc are în plan să aducă doi jucători, dar este la un pas și de prima despărțire din această pauză competițională.

FK Csikszereda îl pierde pe Eder Gonzalez. Mijlocașul va semna cu Sepsi OSK 

Antrenorul Valentin Suciu a declarat pentru Liga2.ro că spaniolul Eder Gonzalez (23 de ani) va reprezenta prima plecare din această pauză de transferuri. El va merge în Liga 1, la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, întrucât cluburile s-au înțeles în mare parte. În perioada imediat următoare, va fi făcut și anunțul oficial.

Prin cedarea lui Gonzalez, FK Csikszereda va pierde unul dintre cei mai importanți jucători din prima parte a campionatului. El a fost utilizat foarte des de antrenorul Valentin Suciu. În Liga 2, din 14 etape pe care le-au jucat ciucanii în actualul sezon, a fost utilizat în 12 și a marcat un gol. El a mai prins și un meci în Cupa României.

”De venit nu a venit nimeni, de plecat, Eder Gonzalez la Sepsi. Sunt discuții foarte avansate, mai sunt de pus la punct doar anumite lucruri. Cluburile s-au cam înțeles. El mai era sub contract cu noi până în vară”, a declarat Valentin Suciu pentru Liga2.ro.

FK Csikszereda vrea să aducă doi fotbaliști: unul din Liga 1, unul din afara României. Valentin Suciu: ”Sunt peste nivelul Ligii a 2-a”

La Miercurea Ciuc vor ajunge în jur de doi fotbaliști, cu care clubul se află deja în tatonări. Suciu a afirmat că discuțiile sunt legate de un jucător din Liga 1 și unul din afara României. FK Csikszereda va merge în mare parte pe același nucleu de jucători în 2021, pentru că se dorește un principiu al continuității.

”Avem discuții cu câțiva jucători, dar nu pot să spun nimic pentru că nu s-a perfectat. Mi-aș dori să vină doi jucători. Sunt peste nivelul Ligii a 2-a și sper să se concretizeze. Este vorba de un jucător din Liga 1 și un jucător din afară. Jucătorii respectivi sunt sub contracte. S-a discutat cu cluburile respective, suntem la nivelul tatonărilor”, a mai afirmat Suciu.

FK Csikszereda, la un punct de play-off 

Altfel, FK Csikszereda poate să fie una dintre surprizele Ligii a 2-a și poate merge în play-off-ul de promovare. Valentin Suciu nu se entuziasmează de poziția ocupată de echipa sa, a 8-a, la un singur punct de locul 6. Își dorește o astfel de performanță, dar a recunoscut că va fi extrem de greu.

”Campionatul e strâns. Mai sunt șase etape grele, e bine că suntem acolo, de celelalte echipe nu vreau să vorbesc. Vrem să vorbim doar de noi, de echipa noastră. Vrem să progresăm, să urcăm ușor-ușor. Vrem să fim o echipă competitivă. Dacă vom ajunge în play-off sau nu, rămâne de văzut. Ca antrenor, aș vrea victorii pe linie, dar nu se știe ce se va întâmpla”, a încheiat Valentin Suciu dialogul cu Liga2.ro.

Referitor la lupta și eventuala calificare în play-off, FK Csikszereda mai are de jucat în sezonul regular șase partide cu: CSM Reșița (acasă), Ripensia (deplasare), Rapid (deplasare), Dunărea Călărași (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare) și CSM Slatina (acasă).

Foto: FK Csikszereda și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-ministru-al-tineretului-si-sportului-eduard-novak-e-suporterul-echipei-fk-csikszerda-primul-medaliat-al-romaniei-la-jocurilor-paralimpice-e-de-parere-ca-ungaria-poate-fi-un-model-pentru-tara-n-19163191

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-barbu-primul-transfer-efectuat-de-rapid-in-2021-mijlocasul-recent-despartit-de-u-cluj-se-declara-fan-al-noii-sale-echipe-am-mers-prima-data-pe-giulesti-cand-aveam-19163536

https://liga2.prosport.ro/seria-1/visul-rapidistilor-s-a-spulberat-presedintele-echipei-metaloglobus-fratii-herea-nu-sunt-transferabili-vrem-sa-mergem-in-play-off-exclusiv-19163529

Răzvan STÎNGĂ 04 Jan. 2021, 17:41 Liga 2
Pe aceeași temă