EXCLUSIV | ASU Poli, aproape să fie preluată de un fost jucător de la CFR Cluj. Contra și Uhrin s-au aflat printre cei contactați de clubul alb-violet și care au refuzat

Autor: Anda DELIU Publicat: 16 Jun. 2021, 21:47 Actualizat: 17 Jun. 2021, 00:44 Liga 2
EXCLUSIV | ASU Poli, aproape să fie preluată de un fost jucător de la CFR Cluj. Contra și Uhrin s-au aflat printre cei contactați de clubul alb-violet și care au refuzat

ASU Poli e aproape să bată palma cu noul ei antrenor. A fost o variantă ”norocoasă” din a șasea încercare, avută atât de către Dan Alexa, dar și de către conducerea care rămâne și de acum încolo. Până la urmă, clubul e aproape să fie preluat de Dorin Toma (44 de ani)!

Dorin Toma, mari șanse să fie noul antrenor al echipei ASU Poli

Sursele Liga2.ro spun că clubul timișorean s-a înțeles cu Dorin Toma, cel care până în iarnă a pregătit-o pe Minaur Baia Mare, când a fost înlocuit cu Vasile Miriuță. Fostul fundaș care a contribuit la calificarea celor de la CFR Cluj în Cupa Intertoto a antrenat până acum doar acasă, în Maramureș.

Antrenorul originar din Șomcuta Mare le-a pregătit pe FCM Baia Mare, Viitorul Ulmeni și Minaur Baia Mare. Ca jucător, Toma a evoluat la Baia Mare (la mai multe cluburi ale orașului, Maramureș Baia Mare, FC Baia Mare, Phoenix Baia Mare, Minaur Baia Mare, FC Maramureș Universitar), Dunărea Giurgiu, AS Baia Sprie, Unirea Dej, CFR Cluj și Gloria Bistrița.

Dorin Toma are în cariera sa de antrenor o promovare în Liga 2, cu FCM Baia Mare, club desființat ulterior. Cu Minaur a ratat accederea în eșalonul secund în două rânduri.

Contra și Uhrin, doriți de conducere la Poli!

Dacă în primăvară, Dan Alexa s-ar fi gândit la variante precum Ianis Zicu sau chiar Flavius Stoican, acum, conducerea (fără Alexa) ar fi ofertat alți foști antrenori trecuți pe la Dinamo. S-ar fi țintit foarte sus, iar în mediile fotbalistice timișorene se pomenește de nume precum Cosmin Contra (liber de contract) sau Dusan Uhrin (Dinamo). Cei doi ar fi refuzat însă. O altă idee ar fi fost Cristian Pustai, care însă e ca și înțeles cu FC Buzău.

Contra și Uhrin nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

Joi, Dan Alexa va susține o conferință de presă alături de Cristian Romoniță, unul dintre suporterii care e și sponsor la ASU Poli. Sursele spun că ”Chirurgul” e tentat să dea curs ofertei de la CSM Reșița, unde va merge și cu prietenul care plătea salariile la ASU Poli. Reșița are nevoie de două retrageri dintre echipele care trebuie să joace în Liga 2 pentru a fi invitată să continue la nivel de eșalon secund, altfel va rămâne în Liga 3.

Foto: Sport Pictures

Autor: Anda DELIU Publicat: 16 Jun. 2021, 21:47 Actualizat: 17 Jun. 2021, 00:44 Liga 2
Pe aceeași temă