EXCLUSIV | Astra, șocul începutului de an în Liga 2! Dat ca noul antrenor al echipei, Gabriel Manu nu mai semnează. Ce s-a întâmplat după două zile de negocieri

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2022, 15:34 Liga 2
EXCLUSIV | Astra, șocul începutului de an în Liga 2! Dat ca noul antrenor al echipei, Gabriel Manu nu mai semnează. Ce s-a întâmplat după două zile de negocieri

Astra a oferit șocul finalului de an și tot Astra dă șocul începutului de an, în Liga 2. 2021 s-a terminat cu încetarea colaborării cu Florin Stîngă, noul ”principal” urma să fie Gabriel Manu, doar că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Discuțiile dintre conducere și Manu nu s-au mai concretizat.

Răsturnare de situație la Astra, Gabriel Manu nu mai semnează 

Marți și miercuri (4 și 5 ianuarie) au fost discuții între conducătorii Astrei și Gabriel Manu, care în cele din urmă nu s-au concluzionat cu semnarea contractului. La final de an antrenorul și-a dat acordul pentru venirea la fosta campioană a României, doar că în momentul în care trebuia să se întâmple oficial acest lucru, să semneze, s-a răzgândit.

Au fost anumite diferențe de opinie, după cum a declarat Manu pentru Liga2.ro, cu președintele Marian Costea, iar înțelegerea a picat. Manu nu a vrut să intre în detaliile intime de la baza neconcordanțelor, dar a punctat că nu a putut trece peste ce i s-a pus în față, mai ales că telefonic au fost discutate alte aspecte.

”Au fost viziuni diferite între mine și domnul Costea. Dumnealui are alte viziuni despre cum poate echipa să se salveze de la retrogradare, eu am alte viziuni și atunci am zis că e cel mai bine să nu mergem mai departe.

Condiții la stadion sunt, dar erau anumite aspecte asupra cărora nu am căzut de acord. Au fost lucruri care depășesc principiile mele profesionale, iar eu sunt un tip principial și un tip care nu va face concesie. Nu ne-am înțeles, asta e cel mai important.

Ne-am întâlnit, am discutat, dar asta este. Le doresc tot binele celor de la Astra, domnului Costea, dar avem viziuni diferite și nu putem merge mai departe.

Au fost două ședințe, ne-am întâlnit și ieri(n.r. – marți) și azi (n.r. – miercuri). Ședința de azi a durat trei ore, iar ieri am văzut stadionul, am văzut condițiile, am discutat. M-am gândit bine la cele vorbite și am căzut de acord că e cel mai bine să nu continuăm, a spus Gabriel Manu pentru Liga2.ro.

Gabriel Manu: ”Nu vreau să mă compromit în experiențele pe care le am, nici până acum nu am făcut-o” 

Gabriel Manu și Astra erau înțeleși verbal, dar, potrivit antrenorului, au fost aspecte diferite între cele discutate la telefon și ceea ce s-a vorbit apoi, față în față, printre mai multe puncte trasate cu privire la salvarea echipei de la retrogradare:

”Au fost câteva detalii care au diferit între ce am vorbit la telefon și ce am discutat în aceste două zile. Principiile mele diferă de cele ale domnului președinte, nu avem cum să mergem mai departe. Am preferat să mă retrag din respect față de oamenii care investesc acolo.

Am discutat trei ore, dar nu am putut să continuăm. Eu sunt genul de om care dacă a luat o decizie, o ia și cu mintea, și cu sufletul. Nu vreau să mă compromit în experiențele pe care le am, nici până acum nu am făcut-o”, a mai precizat antrenorul în convorbirea cu reporterul Liga2.ro.

Gabriel Manu avea pus la punct tot planul 

La finalul lui decembrie, Gabriel Manu își făcuse deja planurile cu privire la pregătirea din această iarnă, reunire, cantonament, ba chiar transferuri. Iată că tot ce s-a discutat telefonic cu Astra, în privința aspectelor legate de echipă, a picat acum, odată cu momentul în care se pregătea să se parafeze contractul, să semneze.

Astra se vede pusă în situația de a alege un alt antrenor și trebuie să o facă foarte repede, cât mai curând cu putință. Zilele următoare era/ este programată reunirea echipei.

Foto: George Filip / Mediafax Foto și Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-oficializat-primele-plecari-doi-atacanti-si-au-reziliat-contractele-cu-clubul-timisorean-19215420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-si-a-desemnat-cel-mai-bun-fotbalist-din-2021-golgheterul-mircea-manole-favoritul-fanilor-dupa-cele-noua-goluri-reusite-in-acest-sezon-19215410

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-e-victima-sigura-si-se-condamna-la-retrogradare-laurentiu-ivan-e-greu-de-crezut-ca-ne-vom-mentine-in-liga-2-au-mai-ramas-cinci-fotbalisti-din-lotul-cu-care-s-a-incepu-19215400

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cine-o-apara-pe-fc-brasov-cosmin-dur-bozoanca-a-fost-in-curtea-clubului-insa-nu-i-a-oferit-contract-si-a-plecat-la-sc-otelul-marginean-vrea-un-portar-fost-la-poli-iasi-19215402

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2022, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă