EXCLUSIV | Adrian Mititelu negociază marea lovitură a verii: Mircea Bornescu, preşedinte la ”FC U” Craiova! ”Dacă voi accepta, o voi face pentru fanii minunaţi”

Autori: Andrei TRIFAN, Cosmin OLTEANU Publicat: 30 Aug. 2020, 13:21 Actualizat: 30 Aug. 2020, 17:02 Liga 2
EXCLUSIV | Adrian Mititelu negociază marea lovitură a verii: Mircea Bornescu, preşedinte la ”FC U” Craiova! ”Dacă voi accepta, o voi face pentru fanii minunaţi”

Mircea Bornescu, fost portar, se află în discuții cu Adrian Mititelu pentru ocuparea postului de președinte al formației din Bănie, U Craiova 1948 SA. Acesta a vorbit, în exclusivitate pentru ProSport, despre stadiul în care se află negocierile. La finalul lunii trecute, Marcel Pușcaș a plecat de la ”FC U” Craiova din poziția de președinte al echipei.

Mircea Bornescu: ”Să zicem că am avut o discuţie de principiu”

Mircea Bornescu a declarat, pentru ProSport, că în cazul în care va accepta oferta venită din partea lui Adrian Mititelu nu o va face pentru bani. Acesta susține că urmează să se decidă, în perioada următoare, în privința posibilei reveniri în Bănie, din postura de președinte al echipei.

Sunt în discuţii cu domnul Adrian Mititelu. Să zicem că am avut o discuţie de principiu. Trebuie să mă decid. Sunt implicat în mai multe proiecte, la unele ar trebui să renunţ. Nu e uşor, trebuie să mă mut cu toată familia la Craiova. Sunt mai multe implicaţii. Mă bucur că Adrian Mititelu mi-a făcut această ofertă. Am zis să ne vedem, să discutăm. E un pas important. Dacă aş face aceste sacrificii, să mă mut dintr-un oraş în altul cu toată familia, aş face-o pentru Craiova, pentru ce reprezintă echipa, dar mai ales pentru fani.

Pentru suporterii pătimaşi, minunaţi, care au susţinut clubul în cele mai grele momente. Nu aş face-o pentru bani, banii nu sunt o problemă, nici nu au intrat în discuţie. Adrian Mititelu mi-a zis că îmi dă ce îmi doresc, doar să mă duc. Eu i-am spus că dacă mă întorc la Craiova nu vreau să o fac pentru un an, doi, ci pentru o perioadă mai lungă de timp. Şi el a zis că vrea acelaşi lucru, aşa că îi voi da un răspuns în perioada următoare”, a declarat Mircea Bornescu.

Sursele ProSport susțin că Mircea Bornescu și Adrian Mititelu au ajuns la un acord de principiu. Au rămas de pus la punct mici detalii, dar dacă nu va apărea un impediment neprevăzut, atunci Bornescu va fi prezentat ca noul preşedinte al Craiovei, până la finalul lunii septembrie.

Indiciu că Mircea Bornescu s-ar fi înțeles cu Adrian Mititelu

În urmă cu doar câteva ore, Mircea Bornescu și-a schimbat imaginea de ”copertă”, de pe pagina personală de Facebook, cu un leu. Semn că șansele ca acesta să se întoarcă în Bănie sunt mari.

 

 

Autori: Andrei TRIFAN, Cosmin OLTEANU Publicat: 30 Aug. 2020, 13:21 Actualizat: 30 Aug. 2020, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă