Eugen Trică, planuri mari cu Concordia Chiajna: ”Sper să revenim unde ne e locul, în Liga 1”. Argumentele pe care mizează noul antrenor al ilfovenilor și ce a vorbit cu Ianis Zicu

Răzvan STÎNGĂ 24 Sep. 2022, 17:57 Liga 2
Eugen Trică, planuri mari cu Concordia Chiajna: ”Sper să revenim unde ne e locul, în Liga 1”. Argumentele pe care mizează noul antrenor al ilfovenilor și ce a vorbit cu Ianis Zicu

Eugen Trică e pus pe treabă la Concordia Chiajna, chiar dacă a început sezonul la Metaloglobus, echipă cu care a reziliat pentru că a avut un parcurs slab și nu a putut să o ducă mai sus de locul 20, ultimul în Liga 2. Trică este convins că poate promova gruparea ilfoveană în SuperLiga României.

Eugen Trică a venit cu un gând clar la Concordia Chiajna: promovarea în SuperLigă!

Eugen Trică a avut un prim meci la conducerea băncii tehnice a Concordiei Chiajna, dar a fost vorba de un amical, cu Dinamo, terminat la egalitate, scor 0-0. Antrenorul a afirmat, la finalul confruntării, că se va integra repede la Concordia Chiajna și că își va intra repede în ritm, mai ales pentru că știe mulți dintre jucătorii pe care formația din Liga 2 îi are în lot.

Trică se bazează și pe faptul că în componența lotului sunt fotbaliști cu un trecut important, mai ales pe Raul Rusescu și Azdren Llullaku, nume care s-au făcut remarcate în prima divizie în urmă cu ceva ani.

Abia venit la Concordia Chiajna, Eugen Trică a discutat și cu Ianis Zicu, antrenorul căruia i-a luat locul, care i-a dat anumite informații cu privire la motivele pentru care echipa nu are un început grozav de sezon, fiind destul de jos în clasament.

Eugen Trică: ”Am vorbit cu Ianis Zicu, m-am întâlnit cu el”

Noul ”principal” al echipei din Chiajna a promis că, pe lângă rezultatele pe care le dorește, va încerca să facă fotbaliștii să presteze un joc frumos.

Ei (n.r. – Concordia Chiajna) știu foarte bine ce lucruri bune am făcut înainte, ce lucruri mai puțin bune am făcut, dar sper să revenim acolo unde ne este locul, la fel și Dinamo, în Liga 1. Am vorbit cu Ianis Zicu, m-am întâlnit cu el, a venit să-și ia rămas bune de la băieți. Am vorbit cu el despre situație, despre jucători, despre lot, mi-a dat informații utile, mă vor ajuta.

Jucătorii și-au pierdut un pic încrederea, dar le-am spus să joace fotbal, să o facă de plăcere. Au calitate jucătorii și trebuie să demonstreze doar pe teren. Cunoșteam lotul în mare parte, e un lot cu calitate. E Llullaku, e Rusescu, care au nu știu câte goluri în Liga 1, golgheteri. Îl avem pe Mediop, îl avem pe Voicu care are câteva promovări, mijlocași foarte buni, Codrea care are jocuri în Liga 1, Bușu.

Jucătorii trebuie doar să câștige, să intre pe teren și să joace fotbal. Mai sunt meciuri, vom juca să câștigăm toate meciurile, poate ajunge în play-off și ne batem pentru promovare. Asta ne dorim!”, a spus Eugen Trică la interviul de la finalul partidei test cu Dinamo.

Eugen Trică vrea să ducă, pentru moment, Concordia Chiajna în grupele Cupei României

Primul meci oficial cu Eugen Trică ”principal” va fi jucat de Concordia Chiajna în Cupa României, în faza play-off-ului, cu Universitatea Cluj, pe teren propriu, joi, de la ora 18:45. Antrenorul e convins că ilfovenii pot accede în faza grupelor competiției.

Meciul din Cupa României, cu Universitatea Cluj, va fi primul pentru mine, vom încerca să jucăm fotbal, să ne calificăm”, a spus Eugen Trică despre jocul cu ardelenii, din Cupa României.

Concordia Chiajna, meci cu Poli Timișoara în etapa 8 din Liga 2

Concordia Chiajna este pe locul 14 în Liga 2 după șapte meciuri, cu 7 puncte, la egalitate cu locul 15, nou-promovata CSC Dumbrăvița. În etapa a 8-a, după partida din Cupa României cu Universitatea Cluj, ilfovenii vor întâlni Politehnica Timișoara, pe terenul echipei de pe Bega.

Foto: Alexandru Nicodim / Mediafax Foto

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Sep. 2022, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă