Eugen Trică, moment haios la prezentarea lui Gabi Tamaș la Concordia Chiajna. Și-a pus ochelarii pentru a-l privi pe noul său jucător: ”E adevărat! Deci tu ești! Mă bucur foarte mult”

Marius ANGHEL, Carmen MANDIȘ 16 Jan. 2023, 19:34 Liga 2

Eugen Trică a fost reprezentantul Concordiei Chiajna prezent la conferința de presă prin intermediul căreia clubul ilfovean și-a prezentat oficial achiziția vedetă din această iarnă.

Antrenorul principal a vorbit după discursul lui Gabriel Tamaș și și-a început cuvântarea cu un moment care a stârnit zâmbete și câteva hohote de râs.

Eugen Trică și-a început cu o glumă discursul de la prezentarea lui Gabi Tamaș

Trică și-a pus ochelarii pentru a fi convins că lângă el, la masă, stă Gabi Tamaș și a-și exprima uimirea că fostul internațional a acceptat să joace pentru Concordia, în Liga 2.

”Gabi, de la o vreme știi că-ți pierzi vederea. De aia mi-am luat și ochelarii cu mine, ca să văd dacă e adevărat transferul (n.r. – și-a scos ochelarii din toc, și-a pus la ochi și s-a uitat la Tamaș). Deci tu ești! Mă bucur foarte mult”, și-a început discursul antrenorul echipei din Chiajna.

”Eu nu credeam în acest transfer. Cei care se vor dezbrăca alături de el vor avea foarte multe de învățat de la el”

Mai departe, Eugen Trică și-a exprimat bucuria pentru faptul că-l va avea la dispoziție pe Tamaș și este convins că, în ciuda vârstei înaintate, fundașul va fi un real câștig pentru Concordia.

”Cum spunea și Gabi, rolul cel mai important l-a avut președintele. Noi am avut trei-patru variante de fundaș central. Până de Bobotează, de Sfântul Ion, eu nu credeam în acest transfer, pentru că, știți foarte bine, Gabi este un jucător foarte valoros, a avut multe – multe oferte, chiar la vârsta lui, de 39 de ani, mă bucur că încă poate juca fotbal și mă bucur că mă poate ajuta pe mine, ca antrenor, și implicit echipa.

Îți urez un bun venit și Doamne ajută să fie într-un ceas bun, să ne îndeplinim obiectivele propuse, și anume: câștigarea celor trei meciuri până la sfârșitul campionatului regular.

Mă bucur foarte mult că este aici și prin venirea lui dă și un plus de valoare echipei. Cei care se vor dezbrăca alături de el vor avea foarte multe de învățat de la el”, a spus Trică, acesta precizând și faptul că în următoarele zile vor mai fi prezentați doi jucători din prima ligă, după ce, pe lângă Tamaș, a fost adus și Iustin Popescu, fost la CS Mioveni.

”Gabi, pe lângă faptul că este un jucător foarte valoros, este și un caracter deosebit. El este, practic, omul transparent: Eu sunt Gabi Tamaș, ăsta sunt, mă vreți, bine, nu, la revedere, să fiți sănătoși!”
Eugen Trică, antrenor Concordia, despre Gabriel Tamaș

 

Întrebat dacă nu regretă faptul că a ales să joace la Concordia, în Liga 2, cu toate că avea mai multe oferte de a continua și în prima ligă, Tamaș a spus că nivelul fotbalului românesc este unul foarte slab, dacă un jucător de vârsta lui nu are probleme să se impună.

”Nivelul este același, slab, și în Liga 1, și în Liga a 2-a. Pe românește. Păi dacă ajung la 39 de ani să mai joc și să o fac bine, înseamnă că e foarte slab nivelul. La Concordia este o provocare. Nu au reușit de câțiva ani de zile să promoveze. Este o provocare că trebuie să bate trei din trei”, a mai spus Tamaș despre trecerea sa la Concordia Chiajna.

”Gândul de la națională niciodată nu poți să ți-l iei cât joci fotbal. Ți-l iei după aia, când te lași”
Gabriel Tamaș, jucător la Concordia Chiajna, în Liga 2

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-tamas-reactie-fata-de-cei-care-i-au-atras-atentia-ca-am-intors-spatele-lui-dinamo-si-explicatii-pentru-alegerea-de-a-semna-cu-concordia-19257963

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-o-noua-achizitie-importanta-19257641

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prietenie-dar-fotbalul-e-pe-bani-salariul-urias-pentru-liga-2-pe-care-il-va-castiga-gabi-tamas-la-concordia-chiajna-exclusiv-19257519

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-prima-reactie-a-lui-gabi-tamas-dupa-ce-a-semnat-cu-concordia-chiajna-am-gasit-normalitate-apoi-m-am-crucit-19257405

Marius ANGHEL, Carmen MANDIȘ 16 Jan. 2023, 19:34 Liga 2
Pe aceeași temă