Eugen Trică, declarații războinice după revenirea la ”FC U” Craiova: ”Dăm drumul la luptă”. Și-a ales deja stafful tehnic

Răzvan STÎNGĂ 14 Mar. 2021, 14:44 Liga 2
Eugen Trică, declarații războinice după revenirea la ”FC U” Craiova: ”Dăm drumul la luptă”. Și-a ales deja stafful tehnic

Eugen Trică a revenit la U Craiova 1948 SA, după ce Ovidiu Stângă a fost demis. A acceptat propunerea conducerii, în ciuda faptului că a fost dat afară chiar înainte de startul actualului sezon de Liga 2. Trică a oferit prima declarație după ce a fost reinstalat pe banca oltenilor.

Eugen Trică: ”Trebuie să ne calificăm în play-off, ăsta este primul obiectiv, iar apoi vom lupta cu toate forțele pentru promovarea în Liga 1” 

Noul ”principal” al ”FC U” Craiova a afirmat că nu a stat prea mult pe gânduri în momentul în care a venit propunerea, în ciuda celor întâmplate ultima dată. A venit încrezător, convins fiind că poate scoate echipa din pasa proastă în care a intrat în acest an, în care nu a reușit să câștige și a obținut doar un punct în trei meciuri.

Eugen Trică vrea, în primă fază, să ducă U Craiova 1948 SA în play-off-ul Ligii 2, după care să termine grupa pentru promovare pe o poziție eligibilă promovării.

Am revenit acasă cu inima deschisă. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înainte la echipă, deoarece important este ceea ce urmează. Trebuie să ne calificăm în play-off, ăsta este primul obiectiv, iar apoi vom lupta cu toate forțele pentru promovarea în Liga 1. Eugen Trică nu se întoarece la Universitatea Craiova să taie capete. Însă cer determinare, dăruire și sacrificiu până la ultima energie.

Aici este Universitatea Craiova, iar toți băieții trebuie să fie conștienți în ce vestiar sunt și o să vedeți că vom reuși împreună ceea ce își doresc toți iubitorii Științei. Eu îi cunosc foarte bine pe băieți, iar ei mă cunosc pe mine la fel de bine. Trebuie să formăm cu toți o adevărată familie și vă mai spun încă o dată că împreună vom reuși. Ne strângem cu toți sub steagul Peluzei Sud 97 și îi dăm drumul la luptă. Am mare încredere în acești băieți ai mei”, a afirmat Eugen Trică pentru Ediție.

Stafful lui Eugen Trică, după revenirea la ”FC U” Craiova 

Eugen Trică a vorbit și despre stafful pe care îl va avea la dispoziție. Astfel, antrenorii secunzi vor fi Ovidiu Dănănae și Adrian Filip, preparatorul fizic va fi Dan Vasilică, iar postul de antrenor cu portarii va fi ocupat de Valentin David.

Trică a vorbit puțin și despre următorul meci, cu Farul, care va fi unul complicat. Constănțenii sunt în luptă directă cu ”FC U” Craivoa pentru ocuparea unui loc de play-off.

”Toți suporterii Universității sunt importanți și fiți convinși că vom lupta pentru promovarea în Liga 1. Voi lucra cu următorul staff: Mircea Bornescu team manager. Este un băiat minunat, un leu adevărat, și sunt sigur că ne va ajuta pe toți foarte mult. Săceanu este directorul nostru sportiv. Vali David o să fie antrenorul cu portarii, iar secunzi îi voi avea pe Ovi Dănănae și Adrian Filip. Preparator fizic este Dan Vasilică.

Urmează meciul cu Farul pe care doresc să îl câștigăm. Îl știu bine pe Ianis Zicu, un antrenor ambițios din nou val, dar pe teren o să fim adversari. Noi am mai jucat cu Farul un amical în vara anului trecut, dar eu i-am urmărit și știu că au mai adus câțiva jucători de atunci. Trebuie să facem totul pas cu pas.

Mă bucur încă o dată că am revenit acasă și împreună cu toată suflarea alb-albaștrilor o să reușim. Trebuie să fim uniți cu toți de la primul până la ultimul om. Diseară voi ajunge la Craiova”, a mai spus Trică.

”FC U” Craiova a căzut pe 2 în Liga 2, după startul modest de an 

Un singur punct a adunat U Craiova 1948 SA în acest an, cu Ovidiu Stângă pe banca tehnică. A făcut 0-0 cu Concordia Chiajna, 1-2 cu CS Mioveni, și 0-1 cu Universitatea Cluj. În urma acestor rezultate, echipa din Bănie a căzut pe locul 2 în Liga 2. A fost devansată de ASU Poli, care are cu un punct mai mult, 32, dar, ce-i drept, are și un meci în plus.

Farul (acasă) și CSM Reșița (deplasare) sunt ultimele meciuri ale oltenilor în sezonul regular.

Foto: Bogdan Dănescu/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-revine-ca-antrenor-la-fc-u-craiova-club-cu-care-era-in-litigiu-dupa-ce-l-a-demis-dupa-promovarea-in-liga-2-mircea-bornescu-va-fi-team-manager-19174433

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-stanga-demis-de-la-fc-u-craiova-dupa-doar-trei-meciuri-oltenii-au-picat-de-pe-locul-1-si-tremura-pentru-play-off-19174426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-19-asu-poli-are-nevoie-de-un-punct-pentru-a-fi-noul-lider-al-clasamentului-cinci-meciuri-au-loc-sambata-de-la-ora-11-printre-care-si-al-echipei-lui-dan-alexa-19174222

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Mar. 2021, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă